Vil du give et gave kort, eller har du modtaget et gavekort til Familieskolen?

Giv et gavekort
Du kan bestille og købe gavekort til Familieskolen på to måder:

1) Direkte på vores hjemmeside. Find det det beløb du gerne vil give og læg det i kurven, og gå til betaling. Du vil blive bede om at tilmelde dig med navn, adresse, email og telefonnummer, fødselsdag. Du skal oplyse dine egne data. Her vil du også kunne betale direkte med dankort.

2) Kontakt kontoret enten på mail eller telefonisk på 45 80 67 00. Send os dit navn, adresse, email, fødselsdag og telefonnummer, samt det beløb du ønsker gavekortet skal være på. Dernæst vil vi sende dig en kodelinje til betaling i netbank. Når din betaling er registreret i vores bank, vil vi lave gavekortet til dig.

Når du har bestilt og betalt et gavekort, laver vi gavekortet og sender det til dig vedhæftet som en PDF-fil i en mail. Du skal være opmærksom på, at der kan være et par dages leveringstid på gavekort.

Du skal være opmærksom på, at et gavekort ikke kan returneres, samt at det skal være brugt indenfor 3 år fra udstedelsesdatoen.

Indløs et gavekort
Når du skal bruge gavekortet, skal du tilmelde sig det/de ønskede hold på vores hjemmeside (www.familieskolen.dk). Ved betalingsruden, skal du vælge at betale via en kodelinje, dernæst skal du kontakte Familieskolen enten på mail eller telefonisk (45806700), og fortælle, at du ønsker at betale for holdet med et gavekort. Ved henvendelsen bedes du oplyse følgende: Kontrolnummer og beløb.

Vi vil dernæst trække gavekortsbeløbet fra deltagergebyret. Hvis der er penge tilbage, vil de stå som et tilgodehavende hos Familieskolen. Hvis gavekortbeløbet ikke dækker hele deltagergebyret, vil vi sende en kodelinje til betaling i netbank på restbeløbet til dig, som du dernæst bedes betale.

Du skal være opmærksom på at, hvis du har betalt med et gavekort, vil eventuelle tilgodehavender ikke kunne udbetales, men de kan selvfølgelig bruges til at betale for andre hold.

Derudover skal du være opmærksom på, at et gavekort ikke kan returneres, samt at det skal være brugt indenfor 3 år fra udstedelsesdatoen.