Yoga for gravide

Yoga for gravide

Du kan sortere holdene efter forskellige kriterier i rullegardinet nedenfor - Sorter efter: startdato, hold, underviser, by, postnummer eller ugedag.

Klik på det enkelte hold for mere information og tilmelding.

Sorter efter

tirsdag den 22.10.19

Yoga for gravide

  • Ledige pladser
  • København N
  • tirsdag den 22.10.19 kl. 17:00 - 18:30
Underviser 

Yogaøvelser er rigtig gode til at forberede dig på fødslen. Koncentrationen øges, og du opnår velvære, kropsbevidsthed og ro i sindet. Åndedrættet indgår som en vigtig del af øvelserne og undervisningen tager udgangspunkt i traditionel hatha-yoga...

Se hold og info

Yoga for gravide er en rigtigt god måde for kroppen at forberede sig på den belastning en graviditet og fødsel er. I yoga er der fokus på åndedrættet og smidighed med øvelser, der arbejder på at forene sindet og kroppen. I yoga for gravide er det lige præcis foreningen af åndedræt og øvelser, der giver den gravide både den mentale men også den fysiske styrke til at komme godt igennem en graviditet og fødsel. Åndedrættet hjælper den gravide til at holde fokus gennem veerne samt at øge koncentrationen. De fysiske øvelser smidiggør og styrker de områder, der bliver hårdest belastet.

Yoga stammer fra Indien og oversat fra sanskrit betyder det at forene eller forbinde. Mange yogaformer tager præcis udgangspunkt i at forene krop og sind  ved hjælp af forskellige stillinger - asanas på sanskrit - og åndedrættet. Man kan derfor argumentere for at yoga hjælper folks kropsbevidsthed og bringer opmærksomhed mod kroppens signaler. Derfor er yoga for gravide så vigtigt, da den gravide gennem yogaen øger sin opmærksomhed på kroppens signaler og derfor hurtigere kan reagere hensigtsmæssigt. Det er meget individuelt hvordan og hvad man har brug for i sin yogapraksis og derfor bliver der også lagt på vores den individuelle gravide, i vores gravide for yoga træning.