Babytegn

Babytegn - Lær at "tale" med dit barn, inden det har et talesprog.

Familieskolens Babytegn-hold varetages af dygtige Maya Hagemann. Babytegn er en fantastisk måde for dig at kunne kommunikere med dit lille barn, før dets tale er udviklet. Allerede fra din baby er 8-9 måneder, begynder han/hun gerne at ville fortælle dig en hel masse – men der går helt op til et år, før han/hun kan gøre det med sit talte sprog. Rent motorisk er dit lille barn dog allerede klar til at kunne “tale” til dig med meningsfyldte fagter – og det er netop den mulighed, du giver din baby, når du bruger babytegn i hverdagen. Når din baby ser dig lave det samme tegn om og om igen (i kontekst), vil han/hun fra omkring 10-11 måneders alderen selv være i stand til at lave tegnet og dermed kommunikere med dig.

At bruge tegn med din baby er en skøn måde at få ekstra øjenkontakt på, at få øget fokus på nærvær og at blive mere opmærksom på din babys signaler. Når dit lille barn begynder at kunne lave tegn til dig, vil det betyde utrolig meget for ham/hende at blive forstået. I vil opleve færre frustrationer fordi din baby kan fortælle dig, hvad han/hun tænker og har brug for.

Her er Mayas historie om hendes første møde med Babytegn:

Mit navn er Maya Hagemann, og jeg har har undervist i babytegn på både dansk og engelsk siden 2017. Sing and Sign var min første introduktion til babytegn, da jeg deltog på et hold i Bath, England, med min 9 måneder gamle søn tilbage i 2011. Jeg vidste ikke, hvilken fantastisk rejse vi var ved at begive os ud på! Vi elskede undervisningen, musikken og sangene, men det var først, da min søn gav tegn tilbage til mig, da han var 11 måneder gammel, at jeg indså værdien af det, vi havde lært. Udtrykket af ren glæde i hans ansigt, første gang han virkelig kommunikerede noget til os, var uforglemmeligt! Fordi han kunne "tale" til os med sine tegn, fik vi et unikt indblik i hans voksende forståelse af verden omkring ham, og da hans talesprog tog form, følte vi, at vi allerede havde haft meningsfulde "samtaler" med ham i mere end et år. Naturligvis brugte vi babytegn med vores andet barn og nød det lige så meget.

Du kan sortere holdene efter forskellige kriterier i rullegardinet nedenfor - Sorter efter: startdato, hold, underviser, by, postnummer eller ugedag.

Klik på det enkelte hold for mere information og tilmelding.

Nederst på siden kan du finde de hold, der er startet.

Sorter efter

onsdag den 08.05.24

Babytegn, sang og leg 6-12 mdr.

  • Ledige pladser
  • Frederiksberg
  • Er startet - kl. 10:55 - 11:40 om onsdagen
Underviser 

For babyer på 6 -12 måneder sammen med mor eller far.Hvis du godt kan lide at synge med din baby, og samtidig gerne vil give dit lille barn mulighed for a kommunikere med dig FØR talesproget, er det her et hold for dig.Vi kommer omkring en række b...

Se hold og info