• Karin Fræmohs

Jeg blev uddannet psykomotorisk terapeut (afspændingspædagog) fra Skolen for Psykomotorik i januar 2011.

I januar 2019 afsluttede jeg en masteruddannelse i sundhedspædagogik og sundhedsfremme fra DPU, Århus Universitet.

Jeg har undervist i forskellige former for motion, bevægelse og afspænding siden januar 2010 - på Familieskolen siden april 2011.
    I undervisningen vægter jeg i særlig grad:

- at få bevæget kroppen godt igennem

- træning af kroppens kernemuskulatur

- at skabe bevidsthed om hvordan kroppen kan bruges mest hensigtsmæssigt i dagligdagen

Derudover er jeg optaget af, hvordan det opleves at være gravid og hvordan man som individ og som familie i dagligdagen håndterer de normer og forventninger, der er knyttet hertil.

Jeg har en faglig interesse for kvinder med graviditetsrelaterede bækkensmerter. Jeg afsluttede min uddannelse med et bachelorprojekt, hvis formål var at udvikle, afprøve og evaluere et psykomotorisk behandlingstilbud til gravide med bækkensmerter. Den viden og de erfaringer jeg opnåede i forbindelse med dette projekt danner baggrund for en række kurser til gravide med bækkensmerter.

• fullName

Jeg lægger stor vægt på empati, anerkendelse og nærvær i min undervisning, men skaber også plads til humor og lethed. Jeg finder det utroligt givende og inspirerende at møde så mange forskellige mennesker og at få lov at støtte og følge den enkeltes udvikling.

Udover min bacheloruddannelse som psykomotorisk terapeut (afspændingspædagog) er jeg uddannet pædagog (musik og idræt) samt mindfulnessinstruktør hos stresscoach Louise Vælds, Dansk Mindfulness Akademi.

Jeg har desuden deltaget på seminaret "Krop, kommunikation og metode" hos Landsforeningen Spædbarnsdød.

Jeg tager løbende diverse kurser for kontinuerligt at bevare et højt fagligt niveau.

Har du spørgsmål angående mine hold, er du altid velkommen til at kontakte mig.

• fullName

Min undervisning tager afsæt i de fysiske og psykiske behov, man har før og efter en fødsel, og jeg vægter egenomsorg højt.

Træningen skal være både hensigtsmæssig og vedkommende, og det skal føles godt at bruge kroppen.

Jeg er uddannet psykomotorisk terapeut i 2003 og arbejder både med gruppeundervisning og individuelle forløb. Jeg opdaterer mig løbende gennem seneste forskning og relevante kurser, og har senest taget en efteruddannelse i behandling af stress og traumer i 2019.

Jeg har undervist på Familieskolen siden 2011.

Bevægelse og afspænding for gravide

Gennem motion og opmærksomhedsøvelser forbereder vi kroppen til fødslen og bidrager til, at du får den bedst mulige graviditet. I løbet af undervisningen styrkes du i at lytte til din krops signaler og i at bevæge dig helt op til fødslen, også selv om det bliver tungere, når du nærmer dig terminen.

Vi arbejder hele kroppen igennem med let konditionstræning, dynamiske øvelser, stræk og kredsløbsøvelser. Vi træner og styrker ryg, baller og mavemuskler og imødekommer den udfordring kroppen får i takt med den voksende mave. Styrketræning og afspænding af bækkenbundsmuskulaturen er en naturlig del af undervisningen og forbereder dig til den kommende fødsel og tiden efter.

Den sidste del af undervisningen arbejder vi roligt på gulvet med opmærksomhedsøvelser, vejrtrækning, stræk og hensigtsmæssige hvilestillinger, du kan få glæde af både før og under fødslen.

Du kan starte fra ca. 12. uge af graviditeten.

211521 - Bevægelse og afspænding for gravide
onsdag den 01.09.21 kl. 17:30 - 19:00

FAMILIESKOLEN, Nørrebrogade 14 B, 2200 København N

Ny pris (hold er startet)