Sådan får du dit barn til at sove

Helen Lyng Hansen, der er kendt fra netsundhedsplejerske.dk og forfatter til bestselleren ”Sådan får du dit barn til at sove”, giver nødhjælp til trætte forældre og viser vejen til at få sovende, trygge børn - og til selv at få lukket øjnene.

Kunsten er at forstå dit lille barns søvnmønster, udviklingstrin og behov for tryghed. Når du forstår det, ved du også, hvorfor det ikke hjælper bare at lukke døren og sige godnat. Helen vil give facts om børns søvn og udvikling, som gør det lettere at forstå og tackle søvnproblemerne og hun vil rådgive om, hvordan man kan håndtere forskellige konkrete problemstillinger.

Foredraget er krydret med videocases fra forskellige småbørnsfamilier og der vil være rig lejlighed til at stille spørgsmål.

Stemningen er afslappet og børnevenlig, så der er plads til børn, der skal ammes, pusles, trøstes osv.

Det foregår i Frederiksbergs kultur- og bevægelseshus KU.BE tæt ved Flintholm station.

I KU.BEs café kan man købe lidt lækkert at hygge med i forbindelse med arrangementet.

207102 - Sådan får du dit barn til at sove
onsdag den 04.11.20 kl. 11:00 - 13:00

KU.BE, Dirch Passers Allé 4, 2000 Frederiksberg

onsdag den 04.11.20