Hvis ikke skældud, hvad så? - ONLINE FOREDRAG

Foredrag for de 3-8 åriges forældre

Da vi ikke kan mødes i den fysiske verden pga. faren for Coronavirus-smitte bliver dette foredrag holdt som et online webinar. Det er LIVE og med mulighed for at stille spørgsmål ligesom ved et almindeligt foredrag. Du deltager bare hjemme fra sofaen i stedet for.

Hvis ikke skældud, hvad så?

Mange synes ikke, at man skal skælde ud, men falder alligevel i gang på gang. For de fleste af os ved dybest set ikke, hvad vi skal gøre i stedet.

For eksempel…

>> Når børnene ikke hører efter.

>> Når børnene ikke gør, hvad der bliver sagt

>> Når børnene har store ”udbrud” over små ting.

Når du bliver irriteret på dit barn, er det ofte, fordi du synes, at han/hun burde opføre sig anderledes eller burde forstå, at han/hun ikke må…

Det meste af det, små børn får skældud for, kan de rent faktisk ikke gøre for.

Ved dette foredrag finder du ud af hvorfor og du går hjem med helt konkrete bud på, hvad du kan gøre istedet for skældud – ting der er nemme at gå til og lige til at omsætte i hverdagen.

Rikke Winckler giver forskningsbaseret viden og helt konkrete redskaber til at skabe mere samarbejde og mindske skældud.

Der er facts om børn udvikling, herunder hjernen, der er med til at give indblik i, hvor meget man reelt kan forvente og forlange af det lille barn.

Rikke fortæller også om børns typiske reaktionsmønstre ved skift - f.eks. ved overgangen fra børnehave til skolestart.

Oplægsholder Rikke Winckler er uddannet pædagog, terapeut og coach. Hun kombinerer sin store viden om børn med sin interesse for at gøre dagligdagen nemmere og sjovere med de mindste i huset.

Foredraget er arrangeret i samarbejde med www.forældresparring.dk

BEMÆRK
Når du har tilmeldt dig vil din mail adresse og navn blive videregivet til Rikke Winckler (oplægsholder) og forældresparring.dk der er teknisk arrangør af online-foredraget. Du vil udelukkende modtage mails med information og praktiske oplysninger i forbindelse med det planlagte foredrag, og din mailadresse vil efterfølgende blive slettet.

Foredraget bliver ikke optaget og foregår LIVE på det angivne tidspunkt.Nummer
F7122 - Hvis ikke skældud, hvad så? - ONLINE FOREDRAG
Første mødegang
mandag den 15.06.20 kl. 20:30 - 22:00
Undervisere
Adresse

ONLINE, ,

Se på kort

Mødegange
1
Pris
Almen
DKK 150,00
mandag den 15.06.20

Kl. 20:30 - 22:00

Med Rikke Winckler

, (DIN SOFA)

Se på kort