• Maya Hagemann
    Mit navn er Maya, jeg er 42 år og bor på Frederiksberg med min mand og to børn. Jeg er uddannet folkeskolelærer med bl.a. musik som liniefag, men har gennem årene arbejdet med undervisning indenfor mange andre rammer end folkeskolen. I 2009 flyttede jeg til England med min mand, og i de 6 år vi boede derovre, fik vi to børn, som jeg valgte at gå hjemme med. Det har jeg gjort indtil for nylig, hvor drømmen om at være med til at udbrede kendskabet til babytegn herhjemme tog form. I England, hvor vores børn er født, er babytegnsprog meget populært og udbredt. Da jeg først hørte om det, syntes jeg, det lød som en god idé at lære at forstå sin baby lidt bedre, men jeg var ikke helt sikker på, om det ville virke. Det gjorde det! Jeg gik på ugentlige hold med min søn fra han var 9 måneder, og da han var 11 måneder, lavede han sit første tegn. Det var en helt fantastisk følelse at se hans lille ansigt lyse op, da det gik op for ham, at vi faktisk forstod ham! Derfra tog det fart, og i løbet af de næste 10-11 måneder lærte han at bruge over 50 forskellige tegn, og begyndte også at sætte dem sammen til små “sætninger”. For min mand, der havde været noget skeptisk, var babytegn en ren åbenbaring, og han følte, at hans forhold til vores søn blev stærkere og mere meningsfyldt ved, at vi kunne få et indblik i alt det, der foregik i vores lille barns hovede. Siden da har jeg været passioneret fortaler for babytegn, og glæder mig meget over at kunne hjælpe andre forældre til at få samme gode oplevelser med det, som jeg har haft. http://fingersprog.dk/

Sing and Sign - learn baby signing the fun way!

For babies 6-12 months

Join Maya Hagemann and Jessie Cat for 10 weeks of music and songs - and baby signs. You will have a lovely social time with your baby while learning lots a valuable signs - so that you can communicate with your baby BEFORE he/she can talk!

We sing, play instruments, use props and picture - and all LOVE to give Jessie Cat a kiss and a cuddle! This way, the classes become a relaxed, enjoyable way for you to learn and for your baby to have fun.
We sing traditional nursery rhymes as well as songs written especially for the course. This way, we make sure that every sign used in song relates to those important first words of a baby's world! Nappies and bath time, hiding games and bedtime. You name it, we have a song about it, and the babies just love to hear them!

Using signs with your baby is a wonderful way to focus on eye contact, on connecting with your baby, and on being present and tune in to your baby's cues and signals. Once your baby can sign back, it will mean so much for her/him to be understood - and you will experience less frustration as your baby will be able to tell you what he/she needs.

Signing is also a great tool for multilingual families. The signs become the bridge between the different languages as it clearly shows baby that different words can have the same meaning.

Sing and Sign is Britain's most loved and award winning baby signing programme and has been going strong for 18 years in UK.

This class is for babies 6-12 months and taught in English.

For more information, visit http://www.singandsign.com/classes/classes-near-you/copenhagen

About me:
My name is Maya Hagemann, and I have been running Sing and Sign classes in Copenhagen since 2017. Sing and Sign was my first introduction to baby signing when I joined a class in Bath, England, with my 9-month old son back in 2011. Little did I know what an amazing journey we were about to embark on! We loved the classes, the music and the songs, but it wasn’t until my son signed back to me at 11 months that I realised the value of what we’d been learning. The look of pure joy on his face the first time he truly communicated something to us was unforgettable! Because he could “talk” to us with his signs, we were given a unique insight into his growing understanding of the world around him, and by the time his spoken language took form we felt that we had already had meaningful 'conversations' with him for more than a year. Naturally, we signed with our second child as well and enjoyed it just as much.

F4207 - Sing and Sign - learn baby signing the fun way!
onsdag den 18.09.19 kl. 12:00 - 12:45

Bernhard Bangs Allé 43, 2000 Frederiksberg (Magneten)

onsdag den 18.09.19
onsdag den 25.09.19