• Julie Tejg Jespersen

Jeg er uddannet sundhedsplejerske for 7 år siden og arbejder til dagligt i sundhedsplejen på Amager. Inden jeg blev sundhedsplejerske var jeg børnesygeplejerske i 9 år på Hvidovre neonatal afdeling og har derfor en stor erfaring med for tidlig fødte børn. I 2021 vandt jeg prisen for årets sundhedsplejerske.

I min fritid laver jeg workshops og webinarer igennem Småliv om søvn. Børn og søvn har altid været en stor interesse for mig, da god søvn er essentielt for god trivsel hos både voksne og børn. Mit arbejde består af sundhedsfremmende og
    forebyggende indsatser for børn og familier.

Jeg er vært og medstifter på podcastserien “Sundhedsplejerskerne” En podcast til forældre med skolebørn.

Privat bor jeg med min mand Lars og vores 6 sammenbragte piger.

Bliv klogere på dit barns søvn

Barselsworkshop

Dette er en workshop, hvor du bliver klogere på dit barns søvn og de udfordringer der kan være forbundet med netop søvn.

Workshoppen er en blanding af foredrag, praktiske øvelser og tid til at snakke om deltagernes konkrete spørgsmål og udfordringer.

Vi gennemgår barnets søvn fra 0-3 år, herunder og kommer rundt om emner som:
Regulering til ro og søvn
Barnets udvikling og betydning for søvnen
Søvncyklus
Puttemetoder
Det  tydelige forældreskab
Samsovning/ sove på eget værelse
Korte lurer
Søskende og søvn
Vi vil undervejs tage udgangspunkt i alle jeres egne historier og problematikker, så I kommer mest mulig på banen, samt gennemgå helt praktisk hvordan man regulere og putter på en god og tryg måde.

225123 - Bliv klogere på dit barns søvn
onsdag den 07.09.22 kl. 10:00 - 12:00

FAMILIESKOLEN, Nørrebrogade 14 B, 2200 København N

Studerende-FBR