• Rikke Winckler

    Rikke Winckler er uddannet pædagog, terapeut og coach. Hun kombinerer sin store viden om børn med sin interesse for at gøre dagligdagen nemmere og sjovere med de mindste i huset.

    Det er nemlig ikke altid nemt at være en travl familie med små børn, og det kan ofte give anledning til konflikter og skæld ud.

    På Rikkes foredrag får du konkrete værktøjer til at håndtere situationerne anderledes, så konflikterne bliver færrer og lettere at løse, til glæde for både dig og dine børn.

Hvis ikke skældud, hvad så?

Mange synes ikke, at man skal skælde ud, men falder alligevel i gang på gang. For de fleste af os ved dybest set ikke, hvad vi skal gøre i stedet.

For eksempel…
- Når børnene ikke hører efter.
- Når børnene ikke gør, hvad der bliver sagt
- Når børnene har store ”udbrud” over små ting.

Når du bliver irriteret på dit barn, er det ofte, fordi du synes, at han/hun burde opføre sig anderledes eller burde forstå, at han/hun ikke må…

Det meste af det, små børn får skældud for, kan de rent faktisk ikke gøre for. Ved dette foredrag finder du ud af hvorfor og du går hjem med helt konkrete bud på, hvad du kan gøre istedet for skældud – ting der er nemme at gå til og lige til at omsætte i hverdagen.

Gennem 2 timer giver Rikke Winckler forskningsbaseret viden og helt konkrete redskaber til at skabe mere samarbejde og mindske skældud. Der er facts om børn udvikling, herunder hjernen, der er med til at give indblik i, hvor meget man reelt kan forvente og forlange af det lille barn.

Rikke fortæller også om børns typiske reaktionsmønstre ved skift - f.eks. ved overgangen fra børnehave til skolestart.

Oplægsholder Rikke Winckler er uddannet pædagog, terapeut og coach. Hun kombinerer sin store viden om børn med sin interesse for at gøre dagligdagen nemmere og sjovere med de mindste i huset.

Foredraget er arrangeret i samarbejde med www.forældresparring.dk

Nummer
607505 - Hvis ikke skældud, hvad så?
Første mødegang
onsdag den 13.12.23 kl. 18:00 - 20:00
Undervisere
Adresse

Posthusteatret, Rådhusstræde 1, 1466 København K

Se på kort

Mødegange
1
Pris
Almen
DKK 150,00
onsdag den 13.12.23

Kl. 18:00 - 20:00

Rikke Winckler

Rådhusstræde 1, 1466 (Teatersalen)

Se på kort