• Karin Fræmohs

I undervisningen vægter jeg at bevæge kroppen godt igennem, træning af hele kroppen, samt at skabe bevidsthed om hvordan kroppen kan bruges mest hensigtsmæssigt i dagligdagen. Derudover er jeg optaget af, hvordan det opleves at være gravid og hvordan man som individ og som familie i dagligdagen håndterer de normer, krav og forventninger, der er knyttet hertil.

Uddannelse: Psykomotorisk terapeut 2011, Master i sundhedspædagogik og sundhedsfremme 2019

Min faglige interesse for kvinder med graviditetsrelaterede bækkensmerter har været omdrejningspunkt for både mit bachelor- og masterprojekt. Den viden og de erfaringer jeg opnåede i forbindelse hermed, danner baggrund for en række kurser til gravide med bækkensmerter. Desuden tilbyder jeg individuel psykomotorisk behandling og vejledning til gravide med bækkensmerter eller bækkenløsning. Se www.kairosklinikken.dk for information.

Jeg har undervist i forskellige former for motion, bevægelse og afspænding siden januar 2010 - på Familieskolen siden april 2011.

Privat er jeg gift med Jacob og mor til 2 skolebørn. Vi bor på Østerbro. Jeg er født i 1973.

.

• fullName

Jeg lægger stor vægt på empati, anerkendelse og nærvær i min undervisning, men skaber også plads til humor og lethed. Jeg finder det utroligt givende og inspirerende at møde så mange forskellige mennesker og at få lov at støtte og følge den enkeltes udvikling.

Udover min bacheloruddannelse som psykomotorisk terapeut (afspændingspædagog) er jeg uddannet pædagog (musik og idræt) samt mindfulnessinstruktør hos stresscoach Louise Vælds, Dansk Mindfulness Akademi.

Jeg har desuden deltaget på seminaret "Krop, kommunikation og metode" hos Landsforeningen Spædbarnsdød.

Jeg tager løbende diverse kurser for kontinuerligt at bevare et højt fagligt niveau.

Har du spørgsmål angående mine hold, er du altid velkommen til at kontakte mig.

Bevægelse og afspænding for gravide

Gennem motion og opmærksomhedsøvelser forbereder vi kroppen til fødslen og bidrager til, at du får den bedst mulige graviditet. I løbet af undervisningen styrkes du i at lytte til din krops signaler og i at bevæge dig helt op til fødslen, også selv om det bliver tungere, når du nærmer dig terminen.

Vi arbejder hele kroppen igennem med let konditionstræning, dynamiske øvelser, stræk og kredsløbsøvelser. Vi træner og styrker ryg, baller og mavemuskler og imødekommer den udfordring kroppen får i takt med den voksende mave. Styrketræning og afspænding af bækkenbundsmuskulaturen er en naturlig del af undervisningen og forbereder dig til den kommende fødsel og tiden efter.

Den sidste del af undervisningen arbejder vi roligt på gulvet med opmærksomhedsøvelser, vejrtrækning, stræk og hensigtsmæssige hvilestillinger, du kan få glæde af både før og under fødslen.

Du kan starte fra ca. 12. uge af graviditeten.

601504 - Bevægelse og afspænding for gravide
onsdag den 22.05.24 kl. 17:30 - 19:00

FAMILIESKOLEN, Nørrebrogade 14 B, 2200 København N

Ny pris (hold er startet)