Førstehjælp til børn og spædbørn

  Børn er af natur nysgerrige og de udforsker verden med stort gåpåmod. Som oftest går det godt, men af og til kommer de til skade, og kan have brug for, at der er nogen i nærheden, som kan førstehjælp. Det er rart at være forberedt, så man ved, hvad man skal gøre, hvis barnet pludselig får noget galt i halsen, putter en perle i næsen eller bliver forbrændt.

  Henrik Torup, der er læge, førstehjælpsinstruktør og forfatter til bogen: "Førstehjælp til børn og spædbørn", fortæller og demonstrerer, hvad du skal gøre, når uheldet er ude. Han giver også input til, hvordan du kan forebygge, at dit barn kommer tilskade. Der vil blive rig lejlighed til at stille spørgsmål undervejs. Efter foredraget superviserer Henrik gerne, hvis du selv vil prøve nogle af de viste teknikker.


  Familieskolens barselsforedrag er målrettet forældre på barsel, men andre interesserede er naturligvis også velkomne. Stemningen er afslappet og børnevenlig, så der er plads til børn, der skal spise, pusles, trøstes osv.


  Det foregår i Frederiksbergs kultur- og bevægelseshus KU.BE tæt ved Flintholm station. Stemningen er afslappet og børnevenlig, så der er plads til børn, der skal ammes, pusles, trøstes osv.


  I KU.BEs café kan man købe lidt lækkert at hygge med i forbindelse med arrangementet.

  Nummer
  607106 - Førstehjælp til børn og spædbørn
  Første mødegang
  onsdag den 06.03.24 kl. 11:00 - 13:00
  Undervisere
  Adresse

  KU.BE, Dirch Passers Allé 4, 2000 Frederiksberg

  Se på kort

  Mødegange
  1
  Pris
  Almen
  DKK 75,00
  onsdag den 06.03.24

  Kl. 11:00 - 13:00

  Henrik Torup

  Dirch Passers Allé 4, 2000 (PULS)

  Se på kort