Babyzoneterapi og massage 0-6 mdr.

Barselsworkshop

På denne workshop får du konkrete redskaber, der gavner dit barns helbred og velvære.

Du lærer bl.a. zoner, akupressurpunkter og massageteknikker, der kan bidrage til at forbedre babys søvn, styrke immunforsvaret, hjælpe på fordøjelsen og måske lindre mavekneb, hoste, feber, snotnæser og ondt i ørerne samt løsne spændte muskler.

Udover de rent helbredsmæssige gevinster er babyzoneterapi og massage en hyggelig aktivitet fyldt med dejligt nærvær, der styrker båndet mellem forælder og barn og øger kropsbevidstheden samt tryghedsfølelsen.

På workshoppen får du udleveret et lille guide med de vigtigste informationer, så du bedre kan huske det hele, når I kommer hjem.

Medbring et stort håndklæde og olie efter eget valg.

VIGTIGT AT TILMELDE SIG VENTELISTE

Da vi på nuværende tidspunkt har tilpasset antallet af deltagere på holdet, til de regler for forsamlinger der var gældende lige op til nedlukningen i december, er det vigtigt at tilmelde sig på venteliste, da vi forventer at kunne åbne op for flere deltagere efter nytår.

203306 - Babyzoneterapi og massage 0-6 mdr.
onsdag den 03.02.21 kl. 09:30 - 11:00

FAMILIESKOLEN, Nørrebrogade 14 B, 2200 København N

Studerende-FBR
onsdag den 03.02.21