Babysvømning

OBS! Ved tilmelding til børneholdene er det den voksne, der skal tilmeldes. Hver tilmeldt voksen kan deltage med et barn.

Du kan sortere holdene efter forskellige kriterier i rullegardinet nedenfor - Sorter efter: startdato, hold, underviser, by, postnummer eller ugedag.

Klik på det enkelte hold for mere information og tilmelding.

Sorter efter

Vand er et fantastisk element og allerede fra babyer er helt små har de stor glæde af at boltre sig og lege i vandet. Babysvømning er perfekt, når man bor i et land som Danmark, hvor der er vand alle vegne. Med babysvømning vænner du tidligt dit barn til vandet, hvilket gør det nemmere for barnet senere, når det skal lære rigtigt at svømme. Babysvømning er barnets første møde med vand og al undervisning foregår i varmt vand sammen med en voksen som barnet er tryg ved. Det kan være far, mor, bedsteforældre eller andre voksne barnet er tæt med. Babysvømning er med at give barnet tryghed ved vandet, samt kropsbevidsthed. Babysvømningen styrker også barnets muskler og balance og bonussen er, at det giver dig og dit barn en helt specielt form for nærvær. Du behøver ikke kunne svømme for at kunne deltage på holdet. Vi starter med stille og rolige øvelser, hvor babyen vænner sig til vandet. Vi plasker lidt i vandet og bygger op derfra. Vi er i vandet i en time, hvor vi leger og hygger. Familieskolen har babysvømning på Frederiksberg, babysvømning i København samt babysvømning i Gentofte. Vi tilbyder også babysvømning, hvor undervisningen foregår på engelsk.