Forstå din 1-3 årige – ONLINE FOREDRAG

Et foredrag om “trodsalderen”

Da vi ikke kan mødes i den fysiske verden pga. faren for Coronavirus-smitte bliver dette foredrag holdt som et online webinar. Det er LIVE og med mulighed for at stille spørgsmål ligesom ved et almindeligt foredrag. Du deltager bare hjemme fra sofaen i stedet for.

Savner du input til, hvordan du håndterer dit lille barn, hvis favoritord er ”NEJ”?

Bliver du frustreret, når poden kaster sig i jorden og slet ikke hører efter?

Vil du gerne lære dit barn at forstå grænser, men ved ikke helt, hvordan du skal gøre?

Igennem 2 timer guider Rikke Winckler dig til at få større indsigt i dit barns udvikling, og du får konkrete input til, hvad du kan gøre i helt almindelige dagligdagssituationer. F.eks. når dit barn synes, at koppen har den forkerte farve, når bollen skulle være skåret på en anden måde, når han/hun nedsmelter over at få et nej i Fætter BR, ikke vil have tænderne børstet, have tøj på, skiftet ble osv. Og måske endda sparker, bider eller slår ud efter dig.

Ved foredraget får du viden om:

Hvordan små børn ”virker” rent hjernemæssigt.

Hvordan du får dit barn til at samarbejde mere.

Hvordan du kan rumme følelser og protester, men samtidig sætte kærlige grænser.

Kort sagt går du hjem med indsigter og viden, der kaster lys over, hvorfor små børn reagerer, som de gør og hvordan du bedst navigerer jer igennem de uundgåelige konflikter ved at guide og vise vejen fremfor at skælde ud.

Oplægsholder Rikke Winckler er uddannet pædagog, terapeut og coach. Hun kombinerer sin store viden om børn med sin interesse for at gøre dagligdagen nemmere og sjovere med de mindste i huset.

Foredraget er arrangeret i samarbejde med www.forældresparring.dk

BEMÆRK
Når du har tilmeldt dig vil din mail adresse og navn blive videregivet til Rikke Winckler (oplægsholder) og forældresparring.dk der er teknisk arrangør af online-foredraget. Du vil udelukkende modtage mails med information og praktiske oplysninger i forbindelse med det planlagte foredrag, og din mailadresse vil efterfølgende blive slettet.

Foredraget bliver ikke optaget og foregår LIVE på det angivne tidspunkt.


Nummer
F7121 - Forstå din 1-3 årige – ONLINE FOREDRAG
Første mødegang
tirsdag den 02.06.20 kl. 20:30 - 22:00
Undervisere
Adresse

ONLINE, ,

Se på kort

Mødegange
1
Pris
Almen
DKK 150,00
tirsdag den 02.06.20

Kl. 20:30 - 22:00

Med Rikke Winckler

, (DIN SOFA)

Se på kort