Babytegn & Anerkendelse - ONLINE BARSELSFOREDRAG

Da vi ikke kan mødes i den fysiske verden pga. faren for Coronavirus-smitte bliver dette foredrag holdt som et online webinar. Det er LIVE og med mulighed for at stille spørgsmål ligesom ved et almindeligt foredrag. Du deltager bare hjemme fra sofaen i stedet for.

At lære sig selv og sit barn babytegn og opleve, at man pludselig kan "snakke" sammen længe før barnet ellers kan udtale ordene, er så stor en fornøjelse, at alle burde prøve det.

Pædagog, terapeut og coach Rikke Winckler har gennem mange år specialiseret sig i babytegn. Hun vil servere facts om babytegn og forskningen bag samt give masser af input til at komme i gang.

Rikke kobler babytegn sammen med en anerkendende tilgang til barnet, fordi man ved at forstå barnet gennem tegn nemmere kan anerkende det.

Alle deltagere får et inspirationsmateriale, så det er nemt at komme i gang.

BEMÆRK
 Når du har tilmeldt dig vil din mail adresse og navn blive videregivet til Rikke Winckler (oplægsholder) og forældresparring.dk der er teknisk arrangør af online-foredraget. Du vil udelukkende modtage mails med information og praktiske oplysninger i forbindelse med det planlagte foredrag, og din mailadresse vil efterfølgende blive slettet.

Man kan være med enten via smartphone (en App), via tablet eller computer. Alt sammen får du grundig info om i en mail, du modtager fra Forældresparring.dk senest dagen før foredraget.

Foredraget bliver ikke optaget, så du skal se med LIVE. Fuldstændig, som hvis du skulle ud af huset og være med til foredraget.


Nummer
F7125 - Babytegn & Anerkendelse - ONLINE BARSELSFOREDRAG
Første mødegang
torsdag den 11.06.20 kl. 11:00 - 12:30
Undervisere
Adresse

ONLINE, ,

Se på kort

Mødegange
1
Pris
Almen
DKK 150,00
torsdag den 11.06.20

Kl. 11:00 - 12:30

Med Rikke Winckler

, (DIN SOFA)

Se på kort