Arenze Fischer-Olsen

Arenze Fischer (født 1973) har undervist i yoga siden 2002, og været ansat hos Familieskolen siden 2006. Hun har i samarbejde med Familieskolen udgivet en DVD om yoga for gravide.

"Jeg underviser i yoga for gravide for at inspirere kvinder til at arbejde bevidst med deres åndedræt, sind og krop, både for at få en lettere graviditet og for at få en bedre fødsel. Efter fødslen giver yoga og afspænding energi, ro og overskud til at være sammen med det lille barn, og en blid, effektiv træning der styrker og afspænder kroppen. Og jeg underviser i Familieyoga fordi det er sjovt - for børnene, for de voksne og for mig!"

Arenze er uddannet yoga- og meditationslærer fra Galway Yoga Centre i Irland.
Uddannet gravidyogalærer hos jordemoder og yogalærer Judy Cameron gennem British Wheel of Yoga.
Uddannet børneyogalærer hos Emmamaria Vincentz, Det Lille Yogahus.

Arenze har lavet yoga siden 1994, blandt andet på 3-måneders retreat hos Swami Janakananda. Hun videreuddanner sig løbende, og er netop nu igang med en uddannelse til instruktør i fødselsforberedelse ved Janet Balaskas.

IN ENGLISH: Arenze Fischer has been a yoga teacher since 2002, and has been working for Familieskolen since 2006.

"I teach pregnancy yoga to inspire women to work with their bodies, breath and mind. This not only makes pregnancy more comfortable, it also makes the birth easier. After birth, yoga is a lovely way to heal and strengthen the body and gives a sense of calm and increases energy. I teach Family yoga because it is so much fun - for the children, the adults, and for me!"

Qualifications:
Yoga and meditation teacher, Galway Yoga Centre, Ireland.
Pregnancy Yoga teacher, British Wheel of Yoga, a course taught by midwife and yogateacher Judy Cameron.
Kids Yoga teacher, The Little Yogahouse, Copenhagen.

Arenze is currently training as a birth preparation instuctor with Janet Balaskas.

Kontaktoplysninger