Førstehjælp til børn og spædbørn

Børn er af natur nysgerrige og de udforsker verden med stort gåpåmod. Som oftest går det godt, men af og til kommer de til skade, og kan have brug for, at der er nogen i nærheden, som kan førstehjælp. Det er rart at være forberedt, så man ved, hvad man skal gøre, hvis barnet pludselig får noget galt i halsen, putter en perle i næsen eller bliver forbrændt.

Henrik Torup, der er læge, førstehjælpsinstruktør og forfatter til bogen: "Førstehjælp til børn og spædbørn", fortæller og demonstrerer, hvad du skal gøre, når uheldet er ude. Han giver også input til, hvordan du kan forebygge, at dit barn kommer tilskade. Der vil blive rig lejlighed til at stille spørgsmål undervejs. Efter foredraget superviserer Henrik gerne, hvis du selv vil prøve nogle af de viste teknikker.

Familieskolens barselsforedrag er målrettet forældre på barsel, men andre interesserede er naturligvis også velkomne. Stemningen er afslappet og børnevenlig, så der er plads til børn, der skal spise, pusles, trøstes osv.
Det foregår i Øregårdssalen på Gentofte Hovedbibliotek. Der er en hyggelig café på biblioteket, hvor du kan spise før eller efter foredraget. Der er gratis parkering og det er i gå afstand fra Hellerup Station.

F7107 - Førstehjælp til børn og spædbørn
tirsdag den 28.01.20 kl. 11:00 - 13:00

Gentofte bibliotekerne, Ahlmanns Allé 6, 2900 Hellerup

tirsdag den 28.01.20