Barselsforedrag
  • Anne Hussmann
    • Pædagog.
    • Gøsselpædagog (musik og bevægelse med børn).
    • Marte meo terapeut (kontakt og samspil).
    • Ansat som rytmikpædagog i 0-6 års institution.
    • Underviser pædagoger på gøsselskolen.
    • Inspirator og igangsætter af rytmik i institutioner.
    • Motorikvejleder. Tester og træner mennesker fra 0 år og op.
    • Foredragsholder om diverse emner indenfor børn, bevægelse og samspil.

Sansemotorik

Barselsforedrag

Sansemotorikken er fundamentet for dit barns udvikling og har stor betydning for trivsel og læring.

En undersøgelse viste i 2012, at hvert tredje barn i København har motoriske problemer ved skolestart. Det er bekymrende, for det kan give vanskeligheder både fagligt og socialt. Det er dog både nemt og sjovt at stimulere sit barns motorik – når bare man ved hvordan.

Anne Hussmann, der er pædagog, rytmikpædagog og motorikvejleder, vil fortælle om de primære sanser og give masser af inspiration til aktiviteter der styrker dit barns sansemotoriske udvikling. Undervejs prøver vi nogle af legene sammen med baby og alle deltagere får et inspirationsmateriale smækfyldt med info og gode idéer.

Det foregår i Frederiksbergs nye lækre kultur- og bevægelseshus KU.BE tæt ved Flintholm Station. Stemningen er afslappet og børnevenlig, så der er plads til børn, der skal ammes, pusles, trøstes osv.

I KU.BEs café kan man købe lidt lækkert at hygge med i forbindelse med arrangementet.

Her er et lille stemningsklip fra et tidligere barselsarrangement om sansemotork:

27121 - Sansemotorik
onsdag den 06.03.19 kl. 11:00 - 13:00

KU.BE, PULS, Dirch Passers Allé 4, 2000 Frederiksberg

onsdag den 06.03.19

Med Anne Hussmann

KU.BE, Dirch Passers Allé 4, 2000 (PULS)