Et foredrag om “trodsalderen”
  • Rikke Winckler
    • Uddannet pædagog & psykoterapeut
    • Uddannet coach hos The Ford Institute for Transformational Training, USA
    • Konsulent og underviser indenfor daginstitutionsområdet og dagplejen siden 2008
    • Har primært arbejdet som pædagog indenfor 0-6 års området
    • Mor til Viola født i 2007

Forstå din 1-3 årige – lidt bedre!

Et foredrag om “trodsalderen”

Savner du input til, hvordan du håndterer dit lille barn, hvis favoritord er ”NEJ”?

Bliver du frustreret, når poden kaster sig i jorden og slet ikke hører efter?

Vil du gerne lære dit barn at forstå grænser, men ved ikke helt, hvordan du skal gøre?

Igennem 2 timer guider Rikke Winckler dig til at få større indsigt i dit barns udvikling, og du får konkrete input til, hvad du kan gøre i helt almindelige dagligdagssituationer. F.eks. når dit barn synes, at koppen har den forkerte farve, når bollen skulle være skåret på en anden måde, når han/hun nedsmelter over at få et nej i Fætter BR, ikke vil have tænderne børstet, have tøj på, skiftet ble osv. Og måske endda sparker, bider eller slår ud efter dig.

Ved foredraget får du viden om:

Hvordan små børn ”virker” rent hjernemæssigt.

Hvordan du får dit barn til at samarbejde mere.

Hvordan du kan rumme følelser og protester, men samtidig sætte kærlige grænser.

Kort sagt går du hjem med indsigter og viden, der kaster lys over, hvorfor små børn reagerer, som de gør og hvordan du bedst navigerer jer igennem de uundgåelige konflikter ved at guide og vise vejen fremfor at skælde ud.

Oplægsholder Rikke Winckler er uddannet pædagog, terapeut og coach. Hun kombinerer sin store viden om børn med sin interesse for at gøre dagligdagen nemmere og sjovere med de mindste i huset.

Foredraget er arrangeret i samarbejde med www.forældresparring.dk

27125 - Forstå din 1-3 årige – lidt bedre!
tirsdag den 26.03.19 kl. 19:00 - 21:00

Performancesalen, Dirch Passers Allé 4, 2000 Frederiksberg

tirsdag den 26.03.19

Med Rikke Winckler