Barselsforedrag
  • Rikke Winckler
    Uddannet pædagog & psykoterapeut Uddannet coach hos The Ford Institute for Transformational Training, USA Konsulent og underviser indenfor daginstitutionsområdet og dagplejen siden 2008 Har primært arbejdet som pædagog indenfor 0-6 års området Mor til Viola født i 2007 http://foraeldresparring.dk/

Babytegn & Anerkendelse

Barselsforedrag

At lære sig selv og sit barn babytegn og opleve, at man pludselig kan "snakke" sammen længe før barnet ellers kan udtale ordene, er så stor en fornøjelse, at alle burde prøve det.

 

Pædagog, terapeut og coach Rikke Winckler har gennem mange år specialiseret sig i babytegn. Hun vil servere facts om babytegn og forskningen bag samt give masser af input til at komme i gang.

 

Rikke kobler babytegn sammen med en anerkendende tilgang til barnet, fordi man ved at forstå barnet gennem tegn nemmere kan anerkende det.

 

Alle deltagere får et inspirationsmateriale, så det er nemt at komme i gang.

 

Familieskolens barselsforedrag er målrettet forældre på barsel, men andre interesserede er naturligvis også velkomne. Stemningen er afslappet og børnevenlig, så der er plads til børn, der skal spise, pusles, trøstes osv.

 

Det foregår i Frederiksbergs nye lækre kultur- og bevægelseshus KU.BE tæt ved Flintholm station. Stemningen er afslappet og børnevenlig, så der er plads til børn, der skal ammes, pusles, trøstes osv.

 

I KU.BEs café kan man købe lidt lækkert at hygge med i forbindelse med arrangementet.

 

 

Nummer
F7104 - Babytegn & Anerkendelse
Første mødegang
onsdag den 04.09.19 kl. 11:00 - 13:00
Undervisere
Adresse

PULS, Dirch Passers Allé 4, 2000 Frederiksberg

Se på kort

Mødegange
1
Almen
DKK 150,00
onsdag den 04.09.19

Kl. 11:00 - 13:00

Med Rikke Winckler

Dirch Passers Allé 4, 2000 (PULS)

Se på kort

Du har 2 hold i kurven

Kurven er tom