Barselsforedrag
  • Charlotte Seeger
    Mit navn er Charlotte Seeger. Jeg er mor til to fantastiske piger, Ellie (7 år) og Asta (4 år) og gift med min dejlige mand, Tomas. I løbet af de sidste 10 år har jeg forsket og arbejdet med børns sundhed og spisevaner (især “kræsenhed”). Udover at være uddannet P.ba. i Sundhed og Ernæring (med speciale i Human Ernæring), er jeg certificeret i SOS Approach to Feeding, som er en metode der bl.a. hjælper børn med spiseproblemer og “kræsenhed”. I 2011 stiftede jeg Babybite.dk, hvor man udelukkende kan finde ekspertviden indenfor børns sundhed, trivsel og spisevaner. Eventyret med Babybite.dk har ført mange magiske ting med sig. I 2015 udgav jeg blandt andet min inspirationskogebog “Magiske Måltider – sjov og kreativ mad til børn”. I dag arbejder jeg som: • Ekspertrådgiver indenfor området kræsenhed og spiseproblemer blandt børn • Ekspertrådgiver og ernæringsspecialist i Babybite.dks onlineprodukter. • Opskriftudvikler og madstylist for diverse medier (blandt andet Vores Børn og Lækkerier) • Ekspertrådgiver i børns sundhed og spisevaner for diverse magasiner, aviser, supermarkedskæder, kogebøger m.m. Jeg glæder mig til at kunne inspirere dig og dit barn. https://babybite.dk/

Baby, mad og sanser

Barselsforedrag

Det er en kompliceret opgave at lære at spise. Det tænker vi voksne bare ikke så meget over, for vi kan spise helt uden at tænke over det.

 

Der er mange forskellige fysiologiske og psykologiske processer i gang samtidig, når man spiser og vores børn bruger deres to første leveår på at få spisefærdighederne på plads.

 

Herefter fortsætter læringen med at bl.a. at få et sundt og naturligt forhold til mad, som især sker via de måltider, vi spiser sammen i familien.

 

Det er vigtigt at komme godt fra start med maden til de små, for det kan forebygge mange af de problemer, man ellers risikerer at løbe ind i senere fx med kræsenhed, magtkampe ved spisebordet osv.

 

Ved dette barselsforedrag med ernæringsekspert Charlotte Seeger fra Babybite.dk lærer du, hvordan du bedst støtter og guider dit barn til at få den bedste start på skemaden og lægger grunden til hyggelige måltider sammen med familien.

 

Det foregår i Frederiksbergs nye lækre kultur- og bevægelseshus KU.BE tæt ved Flintholm station. Stemningen er afslappet og børnevenlig, så der er plads til børn, der skal ammes, pusles, trøstes osv.

I KU.BEs café kan man købe lidt lækkert at hygge med i forbindelse med arrangementet.

 

Nummer
F7111 - Baby, mad og sanser
Første mødegang
onsdag den 04.12.19 kl. 11:00 - 13:00
Undervisere
Adresse

PULS, Dirch Passers Allé 4, 2000 Frederiksberg

Se på kort

Mødegange
1
Almen
DKK 150,00
onsdag den 04.12.19

Kl. 11:00 - 13:00

Med Charlotte Seeger

Dirch Passers Allé 4, 2000 (PULS)

Se på kort

Du har 2 hold i kurven

Kurven er tom