Underviser
  • Karin Fræmohs
    Jeg blev uddannet psykomotorisk terapeut (afspændingspædagog) fra Skolen for Psykomotorik i januar 2011. I januar 2019 afsluttede jeg en masteruddannelse i sundhedspædagogik og sundhedsfremme fra DPU, Århus Universitet. Jeg har undervist i forskellige former for motion, bevægelse og afspænding siden januar 2010 - på Familieskolen siden april 2011.   I undervisningen vægter jeg i særlig grad: - at få bevæget kroppen godt igennem - træning af kroppens kernemuskulatur - at skabe bevidsthed om hvordan kroppen kan bruges mest hensigtsmæssigt i dagligdagen Derudover er jeg optaget af, hvordan det opleves at være gravid og hvordan man som individ og som familie i dagligdagen håndterer de normer og forventninger, der er knyttet hertil. Jeg har en faglig interesse for kvinder med graviditetsrelaterede bækkensmerter. Jeg afsluttede min uddannelse med et bachelorprojekt, hvis formål var at udvikle, afprøve og evaluere et psykomotorisk behandlingstilbud til gravide med bækkensmerter. Den viden og de erfaringer jeg opnåede i forbindelse med dette projekt danner baggrund for en række kurser til gravide med bækkensmerter. Desuden tilbyder jeg individuel behandling og vejledning til gravide med bækkensmerter eller bækkenløsning. Se www.kairosklinikken.dk for information. http://www.kairosklinikken.dk

(-H) Bevægelse og afspænding for gravide med bækkenproblemer - KORT HOLD

Dette hold er skræddersyet til dig, der er ramt af graviditetsrelaterede bækkenproblemer. Det er et særligt tilrettelagt forløb med maksimalt 8 deltagere, så der kan i meget vid udstrækning tages individuelle hensyn. Du er derfor velkommen både hvis du kun har smerter indimellem og hvis du er så hårdt ramt, at du helt eller delvist er sygemeldt og måske har svært ved at gå og stå.

 

Vi bevæger hele kroppen igennem, styrker musklerne omkring bækkenet, udspænder ømme og smertende muskler og hjælper til smertelindring i dagligdagen. Kurset vil indeholde bevægelse, stabilitetstræning, ergonomi, afspænding, stræk mm. Desuden vil der være fokus på smertemestring, smertelindring og hensigtsmæssig ressourceforvaltning.

Med bækkensmerter kan det være svært at finde ud af hvilke bevægelser, der forværrer smerterne og hvilke bevægelser, der mindsker smerterne. Det får du hjælp til på dette hold. Endvidere får du hjælp til at finde gode hvilestillinger og til at få dagligdagen til at fungere bedst muligt på trods af smerter.

Du er velkommen til at kontakte underviser Karin Fraemohs, hvis du har spørgsmål. E-mail: [email protected] eller mobil:  22 61 22 81

 

BEMÆRK

Dette er et særligt tilrettelagt kursus i kategorien ”hensyntagende hold”. Det betyder, at undervisningen er målrettet en gruppe, der på grund af særlige omstændigheder ikke kan deltage på lige vilkår på et almindeligt hold. Da denne holdtype får et forhøjet tilskud skal alle deltagere underskrive en tro- og loveerklæring ved første undervisningsgang.

 

Nummer
F1532 - (-H) Bevægelse og afspænding for gravide med bækkenproblemer - KORT HOLD
Første mødegang
fredag den 15.11.19 kl. 08:15 - 09:45
Undervisere
Adresse

Nørrebrogade 14 B, 2200 København N (FAMILIESKOLEN)

Se på kort

Mødegange
4
Pris
Almen
DKK 405,00
Ledig-KBH
DKK 495,00
Ledig-FRB
DKK 487,00
Studerende-KBH
DKK 495,00
Studerende-FRB
DKK 487,00
fredag den 15.11.19
Er blevet afholdt
fredag den 22.11.19

Kl. 08:15 - 09:45

Med Karin Fræmohs

Nørrebrogade 14 B, 2200 (FAMILIESKOLEN)

Se på kort

fredag den 29.11.19

Kl. 08:15 - 09:45

Med Karin Fræmohs

Nørrebrogade 14 B, 2200 (FAMILIESKOLEN)

Se på kort

fredag den 06.12.19

Kl. 08:15 - 09:45

Med Karin Fræmohs

Nørrebrogade 14 B, 2200 (FAMILIESKOLEN)

Se på kort

Du har 2 hold i kurven

Kurven er tom