• Viola Klarskov Jensen
    Uddannet afspændingspædagog, har stor erfaring med at undervise og holder sig løbende fagligt opdateret.  Viola er positiv og anerkendende i sin undervisningsstil og meget optaget af at møde såvel børn som voksne der, hvor de er, så alle får det mest optimale udbytte af at deltage.
  • Marianne Pedersen

Født 1974

Jeg er en positiv og udadvendt afspændingspædagog/massør, der har erfaring med at skabe stemninger,oplevelser og formidle min viden. At se det enkelte individ,at kunne bidrage til at få en større kropsbevidsthed og dermed livskvalitet er noget jeg brænder for og jeg ser mig selv som en lyttende,omsorgsfuld og imødekommende person.

Curriculum vitae:
    2003-2007 Afspændingspædagog/Psykomotorisk pædagog fra skolen for holistisk afspænding
    2001-2003 Komplemtær terapeut
    2001-2002 Privat uddannet aromaterapi massør
    1990-2001 Restaurerings maler og arb som dette.
    2007- Diverse afspændnings orienterede kurser

Arbejder indenfor faget med undervisning for Familieskolen og IOF
    Tilknyttet boværested for voksne med autisme som vikar
    Arbejder som massør i Ezanza og selvstændigt hjemme.

Marianne kan kontaktes på [email protected]

• Britt Reymann Blum

Jeg er uddannet Holistisk psykomotoriker fra 1995 og mesterlært i fysisk aktiv leg fra Idrætshistorisk Værksted 2001.

Jeg er fast ansat på fuld tid som konsulent og legeekspert i DGI-St. København.

Min familie og jeg bor på Christianshavn. Ved vores kolonihave hus nyder vi at gå ture, klatre i træer, lave bål og svømme i havnen om sommeren.

Det er kropsbevidsthed og gennemgående bevægelse, det handler om, når jeg underviser. Jeg lægger meget vægt på en positiv og anerkendende tilgang til både børn og voksne og at restitution hænger sammen med træning.

Bevægelse i vand for gravide - KORT HOLD

Bevægelse i vand for gravide

For dig der vil holde dig i form under graviditeten og samtidig have lidt teori om graviditet og fødsel, så både krop og psyke bliver bedst muligt forberedt.

For gravide er der mange fordele ved træning i vand. Den gravide krop kan bevæge sig mere frit uden at belaste ryg eller bækken. Vandet yder blid modstand mod hele kroppen, så alle muskelkategorier bliver brugt og blot det at være i vand mindsker hævelse i benene.

I vandet laver vi en times øvelser for kredsløb, styrke, udstrækning og afspænding. Underviseren tilbyder flere sværhedsgrader af øvelserne, så holdet er både for dig, hvis graviditet forløber uden større gener og for dig, der har brug for særlige hensyn og blid træning.

Den teoretiske del foregår på land med en halv times oplæg og drøftelse af bl.a.

- hvordan man kan mindske graviditetsgener

- bækkenbund og –led

- hvile- og fødestillinger

- vejrtrækningsteknikker, inkl. det dybe åndedræt

- fokus på fødslen

- dagene efter fødslen inkl. amning

PRAKTISK

Husk badekåbe eller ekstra håndklæde, så du ikke bliver afkølet.

Adgangsbillet til DGI-Byen udleveres ved 1. mødegang.

Begynd tidligst efter 12. graviditetsuge. Holdet kan følges helt frem til termin.

På dette hold startes med teori på land den første 1/2 time.

F1768 - Bevægelse i vand for gravide - KORT HOLD
fredag den 08.11.19 kl. 11:30 - 13:00

Tietgensgade 65, 1704 København V (DGI-byen)

fredag den 08.11.19