Før fødsel | Gode, fantastiske fødselskurser - Familieskolen.dk - Inspiration til familielivet

(-H) Bevægelse og afspænding for gravide der tidligere har mistet

...

Har du mistet et barn kan en ny graviditet være præget af såvel stor glæde som angst og uro for at miste igen. Samtidig vil sorgen over det mistede barn stadig fylde.

Dette kursus er for dig, der gerne vil gå på et graviditetshold med andre kvinder, der tidligere har mistet, og hvor der derfor vil være en gensidig forståelse for de meget modsatrettede følelser man kan have.

Undervisningen vil indeholde:

• Opvarmning af hele kroppen til musik

• Blide stræk og styrkeøvelser

• Venepumpeøvelser for ben og bækken

• Bækkenbundstræning

• Afspænding og vejrtrækningsøvelser

Herudover vil vi lave små mindfulness-øvelser med det formål at:

• øge nærværet

• opnå mere ro

• genfinde/styrke tilliden til kroppen

• rumme de mange forskellige følelser og tanker en ny graviditet typisk indebærer

Udgangspunktet er den nye graviditet og kommende fødsel, men der vil også være plads til at tale om det mistede barn i det omfang den enkelte har behov for det.

Hvem kan deltage?

Kurset er for alle kvinder, der tidligere har mistet et barn i graviditeten, i forbindelse med fødslen eller i perioden efter.

På kurset vil der deltage mellem 4 og 8 kvinder.

Vi anbefaler at du starter i uge 12 eller derefter.

Hvem underviser?

Kurset ledes af psykomotorisk terapeut (DAP) Anja Lund Sørensen, der udover stor erfaring med at undervise i fødselsforberedelse også har deltaget på seminaret ”Krop, kommunikation og metode” hos Landsforeningen Spædbarnsdød.

Har du spørgsmål til kurset er du altid velkommen til at kontakte underviseren på tlf 31180117 eller mail anjabirk@gmail.com

BEMÆRK!

"Bevægelse og afspænding for gravide, der har tidligere har mistet et spædbarn" er et særligt tilrettelagt kursus i kategorien ”hensyntagende hold”. Det betyder, at undervisningen er målrettet en gruppe, der på grund af særlige omstændigheder ikke kan deltage på et almindeligt hold. Da denne holdtype får et forhøjet tilskud skal alle deltagere underskrive en tro- og loveerklæring ved første undervisningsgang.

Hvis holdet er startet op, skal underviser Anja Lund Sørensen kontaktes inden tilmelding.

• Nummer 82163 - (-H) Bevægelse og afspænding for gravide der tidligere har mistet
  • Start 30.04.18 kl. 17:00-19:00
  • Underviser(e) Anja Lund Sørensen
  • Adresse FAMILIESKOLEN, Nørrebrogade 14 B, 2200 (kort)
    1. sal
  • Lektioner 20,00
  • Priser
    Almen   DKK 900,00
    Ledig-KBH   DKK 765,00
    Ledig-FRB   DKK 742,00
    Studerende-KBH   DKK 765,00
    Studerende-FRB   DKK 742,00
Dato Tid Sted Underviser(e) Kort
30.04.2018 17:00-19:00 FAMILIESKOLEN Anja Lund Sørensen Kort
07.05.2018 17:00-19:00 FAMILIESKOLEN Anja Lund Sørensen Kort
14.05.2018 17:00-19:00 FAMILIESKOLEN Anja Lund Sørensen Kort
28.05.2018 17:00-19:00 FAMILIESKOLEN Anja Lund Sørensen Kort
04.06.2018 17:00-19:00 FAMILIESKOLEN Anja Lund Sørensen Kort
11.06.2018 17:00-19:00 FAMILIESKOLEN Anja Lund Sørensen Kort
18.06.2018 17:00-19:00 FAMILIESKOLEN Anja Lund Sørensen Kort
25.06.2018 17:00-19:00 FAMILIESKOLEN Anja Lund Sørensen Kort

Gratis rygestopkurser for gravide

Familieskolen og Københavns Kommune tilbyder i fællesskab et rygestoptilbud til gravide.

Det er gratis, og du kan kombinere det med motion, hvis du har lyst til det.

Kurserne foregår i små grupper, hvor I støtter og hjælper hinanden med at ændre vaner sammen med professionelle rygestoprådgivere.

Vælger du rygestop med motion, så er motionen naturligvis tilpasset dig og din mave.

Du kan læse mere og tilmelde dig et rygestopkursus her.

Familieskolensforedrag er koncentreret nyttig viden til småbørnsfamilien.

Familieskolen på Facebook

Få besked om nye barselscaféer og foredrag, info om graviditet, børn og familielivsamtdiverse hyggelige indslagi din nyhedsstrøm.

English speaking classes

Antenatal and Postnatal Classes, Music and movement for babies and toddlers, Zumba, Yoga, Pilates

Gavekort

Et gavekorter den oplagtegave til den nye familie.
Du vælger beløb og modtageren vælger frit mellem alle Familieskolens kurser og aktiviteter.