Før fødsel | Gode, fantastiske fødselskurser - Familieskolen.dk - Inspiration til familielivet

Bevægelse i vand for gravide

...

For dig der vil holde dig i form under graviditeten og samtidig have lidt teori om graviditet og fødsel, så både krop og psyke bliver bedst muligt forberedt.

For gravide er der mange fordele ved træning i vand. Den gravide krop kan bevæge sig mere frit uden at belaste ryg eller bækken. Vandet yder blid modstand mod hele kroppen, så alle muskelkategorier bliver brugt og blot det at være i vand mindsker hævelse i benene.

I vandet laver vi en times øvelser for kredsløb, styrke, udstrækning og afspænding. Underviseren tilbyder flere sværhedsgrader af øvelserne, så holdet er både for dig, hvis graviditet forløber uden større gener og for dig, der har brug for særlige hensyn og blid træning.

Den teoretiske del foregår på land med en halv times oplæg og drøftelse af bl.a.

- hvordan man kan mindske graviditetsgener

- bækkenbund og –led

- hvile- og fødestillinger

- vejrtrækningsteknikker, inkl. det dybe åndedræt

- fokus på fødslen

- dagene efter fødslen inkl. amning

PRAKTISK

Husk badekåbe eller ekstra håndklæde, så du ikke bliver afkølet.

Der undervises i et varmtvandsbassin med en vandtemperatur på 34 grader.

Både omklædning og varmtvandsbassin er på 1 sal. Man behøver ikke billet eller adgangskort.

Begynd tidligst efter 12. graviditetsuge. Holdet kan følges helt frem til termin.

• Nummer 81747 - Bevægelse i vand for gravide
  • Start 08.05.18 kl. 19:30-21:00
  • Underviser(e) Marianne Pedersen
  • Adresse Valby Vandkulturhus, Julius Andersens Vej 1A, 2500 (kort)
    Varmtvandsbassin
  • Lektioner 8,00
  • Priser
    Almen   DKK 776,00
    Ledig-KBH   DKK 728,00
    Ledig-FRB   DKK 720,00
    Studerende-KBH   DKK 728,00
    Studerende-FRB   DKK 720,00
Dato Tid Sted Underviser(e) Kort
08.05.2018 19:30-21:00 Valby Vandkulturhus Marianne Pedersen Kort
15.05.2018 19:30-21:00 Valby Vandkulturhus Marianne Pedersen Kort
22.05.2018 19:30-21:00 Valby Vandkulturhus Marianne Pedersen Kort
29.05.2018 19:30-21:00 Valby Vandkulturhus Marianne Pedersen Kort

Gratis rygestopkurser for gravide

Familieskolen og Københavns Kommune tilbyder i fællesskab et rygestoptilbud til gravide.

Det er gratis, og du kan kombinere det med motion, hvis du har lyst til det.

Kurserne foregår i små grupper, hvor I støtter og hjælper hinanden med at ændre vaner sammen med professionelle rygestoprådgivere.

Vælger du rygestop med motion, så er motionen naturligvis tilpasset dig og din mave.

Du kan læse mere og tilmelde dig et rygestopkursus her.

Familieskolensforedrag er koncentreret nyttig viden til småbørnsfamilien.

Familieskolen på Facebook

Få besked om nye barselscaféer og foredrag, info om graviditet, børn og familielivsamtdiverse hyggelige indslagi din nyhedsstrøm.

English speaking classes

Antenatal and Postnatal Classes, Music and movement for babies and toddlers, Zumba, Yoga, Pilates

Gavekort

Et gavekorter den oplagtegave til den nye familie.
Du vælger beløb og modtageren vælger frit mellem alle Familieskolens kurser og aktiviteter.