Før fødsel | Gode, fantastiske fødselskurser - Familieskolen.dk - Inspiration til familielivet

Bevægelse i vand for gravide

...

For dig der vil holde dig i form under graviditeten og samtidig have lidt teori om graviditet og fødsel, så både krop og psyke bliver bedst muligt forberedt.
For gravide er der mange fordele ved træning i vand. Den gravide krop kan bevæge sig mere frit uden at belaste ryg eller bækken. Vandet yder blid modstand mod hele kroppen, så alle muskelkategorier bliver brugt og blot det at være i vand mindsker hævelse i benene.
I vandet laver vi en times øvelser for kredsløb, styrke, udstrækning og afspænding. Underviseren tilbyder flere sværhedsgrader af øvelserne, så holdet er både for dig, hvis graviditet forløber uden større gener og for dig, der har brug for særlige hensyn og blid træning.

Den teoretiske del foregår på land med en halv times oplæg og drøftelse af bl.a.

- hvordan man kan mindske graviditetsgener
- bækkenbund og –led
- hvile- og fødestillinger
- vejrtrækningsteknikker, inkl. det dybe åndedræt
- fokus på fødslen
- dagene efter fødslen inkl. amning

PRAKTISK
Husk badekåbe eller ekstra håndklæde, så du ikke bliver afkølet.

Adgangskort til DGI-Byen udleveres ved 1. mødegang så kom gerne i ekstra god tid. Du skal henvende dig i billetsalget og nævne tidspunkt, holdnummer og dit navn, så vil du få kortet udleveret.

Begynd tidligst efter 12. graviditetsuge. Holdet kan følges helt frem til termin.

• Nummer 81727 - Bevægelse i vand for gravide
  • Start 06.04.18 kl. 10:30-12:00
  • Underviser(e) Helle Larsen
  • Adresse DGI-byen, Tietgensgade 65, 1704 (kort)
    Bassin 2, "Indsøen",
  • Lektioner 12,00
  • Priser
    Almen   DKK 936,00
    Ledig-KBH   DKK 864,00
    Ledig-FRB   DKK 852,00
    Studerende-KBH   DKK 750,00
    Studerende-FRB   DKK 740,00
Dato Tid Sted Underviser(e) Kort
06.04.2018 10:30-12:00 DGI-byen Helle Larsen Kort
13.04.2018 10:30-12:00 DGI-byen Helle Larsen Kort
20.04.2018 10:30-12:00 DGI-byen Helle Larsen Kort
04.05.2018 10:30-12:00 DGI-byen Helle Larsen Kort
18.05.2018 10:30-12:00 DGI-byen Helle Larsen Kort
25.05.2018 10:30-12:00 DGI-byen Helle Larsen Kort

Gratis rygestopkurser for gravide

Familieskolen og Københavns Kommune tilbyder i fællesskab et rygestoptilbud til gravide.

Det er gratis, og du kan kombinere det med motion, hvis du har lyst til det.

Kurserne foregår i små grupper, hvor I støtter og hjælper hinanden med at ændre vaner sammen med professionelle rygestoprådgivere.

Vælger du rygestop med motion, så er motionen naturligvis tilpasset dig og din mave.

Du kan læse mere og tilmelde dig et rygestopkursus her.

Familieskolensforedrag er koncentreret nyttig viden til småbørnsfamilien.

Familieskolen på Facebook

Få besked om nye barselscaféer og foredrag, info om graviditet, børn og familielivsamtdiverse hyggelige indslagi din nyhedsstrøm.

English speaking classes

Antenatal and Postnatal Classes, Music and movement for babies and toddlers, Zumba, Yoga, Pilates

Gavekort

Et gavekorter den oplagtegave til den nye familie.
Du vælger beløb og modtageren vælger frit mellem alle Familieskolens kurser og aktiviteter.