Før fødsel | Gode, fantastiske fødselskurser - Familieskolen.dk - Inspiration til familielivet

Start: 25.05.18

Start: 12.01.18

Start: 16.03.18

Er startet

onsdag 08:30
    Miranda Hellman
    København N, FAMILIESKOLEN

Yoga for gravide er en rigtigt god måde for kroppen at forberede sig på den belastning en graviditet og fødsel er. I yoga er der fokus på åndedrættet og smidighed med øvelser, der arbejder på at forene sindet og kroppen. I yoga for gravide er det lige præcis foreningen af åndedræt og øvelser, der giver den gravide både den mentale men også den fysiske styrke til at komme godt igennem en graviditet og fødsel. Åndedrættet hjælper den gravide til at holde fokus gennem veerne samt at øge koncentrationen. De fysiske øvelser smidiggør og styrker de områder, der bliver hårdest belastet.

Yoga stammer fra Indien og oversat fra sanskrit betyder det at forene eller forbinde. Mange yogaformer tager præcis udgangspunkt i at forene krop og sind  ved hjælp af forskellige stillinger - asanas på sanskrit - og åndedrættet. Man kan derfor argumentere for at yoga hjælper folks kropsbevidsthed og bringer opmærksomhed mod kroppens signaler. Derfor er yoga for gravide så vigtigt, da den gravide gennem yogaen øger sin opmærksomhed på kroppens signaler og derfor hurtigere kan reagere hensigtsmæssigt. Det er meget individuelt hvordan og hvad man har brug for i sin yogapraksis og derfor bliver der også lagt på vores den individuelle gravide, i vores gravide for yoga træning.

Klik på det enkelte kursus/foredrag for mere information og tilmelding.

Gratis rygestopkurser for gravide

Familieskolen og Københavns Kommune tilbyder i fællesskab et rygestoptilbud til gravide.

Det er gratis, og du kan kombinere det med motion, hvis du har lyst til det.

Kurserne foregår i små grupper, hvor I støtter og hjælper hinanden med at ændre vaner sammen med professionelle rygestoprådgivere.

Vælger du rygestop med motion, så er motionen naturligvis tilpasset dig og din mave.

Du kan læse mere og tilmelde dig et rygestopkursus her.

Familieskolensforedrag er koncentreret nyttig viden til småbørnsfamilien.

Familieskolen på Facebook

Få besked om nye barselscaféer og foredrag, info om graviditet, børn og familieliv samt diverse hyggelige indslag i din nyhedsstrøm.

English speaking classes

Antenatal and Postnatal Classes, Music and movement for babies and toddlers, Zumba, Yoga, Pilates

Gavekort

Et gavekorter den oplagtegave til den nye familie.
Du vælger beløb og modtageren vælger frit mellem alle Familieskolens kurser og aktiviteter.