Før fødsel | Gode, fantastiske fødselskurser - Familieskolen.dk - Inspiration til familielivet

Start: 09.03.18

Start: 20.04.18

Start: 26.01.18

Er startet

København N, Maven&Mig

Ved familieskolen har vi mange hold med fødselsforberedelse i København. På vores fødselsforberedelseshold lægger vi vægt på at give kvinder de redskaber og teknikker, der hjælper dem til at få en god og tryg fødsel. På vores fødselsforberedelseshold fokuserer vi på de områder af kroppen, der bliver hårdest belastet under en graviditet og fødsel, så disse områder bliver styrket. Det drejer sig især om bækkenbund, samt be, hofte og skuldre. Hvor det selvfølgelig er vigtigt at have en stærk krop, er det lige så vigtigt at være stærk i sindet, og derfor er der også meget fokus på fx vejrtrækningsteknikker, der for mange kan fungere som smertelindring. Det er en stor fordel for dig som fødende at være opmærksom på dit åndedræt og gennem vejrtrækningsteknikker bruge åndedrættet konstruktivt. Undervisningen består af tre dele: motion, meditation samt fødselsforberedelse og varetages af en jordemoder. Derfor er undervisningen altid opdateret indenfor den nyeste viden på området. Den sidste undervisningsgang bliver din partner inviteret med, hvor undervisningen går i dybden med din partners rolle under fødslen både med konkrete øvelser til, hvordan din partner kan hjælpe dig, men også med teori. Fødselsforberedelse er både for førstegangsfødende og for andengangsfødende og du kan starte når som helst i din graviditet.

Klik på det enkelte kursus/foredrag for mere information og tilmelding.

Gratis rygestopkurser for gravide

Familieskolen og Københavns Kommune tilbyder i fællesskab et rygestoptilbud til gravide.

Det er gratis, og du kan kombinere det med motion, hvis du har lyst til det.

Kurserne foregår i små grupper, hvor I støtter og hjælper hinanden med at ændre vaner sammen med professionelle rygestoprådgivere.

Vælger du rygestop med motion, så er motionen naturligvis tilpasset dig og din mave.

Du kan læse mere og tilmelde dig et rygestopkursus her.

Familieskolensforedrag er koncentreret nyttig viden til småbørnsfamilien.

Familieskolen på Facebook

Få besked om nye barselscaféer og foredrag, info om graviditet, børn og familieliv samt diverse hyggelige indslag i din nyhedsstrøm.

English speaking classes

Antenatal and Postnatal Classes, Music and movement for babies and toddlers, Zumba, Yoga, Pilates

Gavekort

Et gavekorter den oplagtegave til den nye familie.
Du vælger beløb og modtageren vælger frit mellem alle Familieskolens kurser og aktiviteter.