• Karin Fræmohs
    Jeg blev uddannet psykomotorisk terapeut fra Skolen for Psykomotorik i januar 2011.   Jeg har undervist i forskellige former for motion, bevægelse og afspænding siden januar 2010 - på Familieskolen siden april 2011.   I undervisningen vægter jeg i særlig grad: styrketræning af kernemuskulatur at få bevæget kroppen godt igennem at skabe bevidsthed om hvordan kroppen kan bruges mest hensigtsmæssigt i dagligdagen. Jeg har en faglig interesse for kvinder med graviditetsrelaterede bækkensmerter. Jeg afsluttede min uddannelse med et bachelorprojekt, hvis formål var at udvikle, afprøve og evaluere et psykomotorisk behandlingstilbud til gravide med bækkensmerter. Den viden og de erfaringer jeg opnåede i forbindelse med dette projekt danner baggrund for en række kurser til gravide med bækkensmerter. Desuden tilbyder jeg individuel behandling og vejledning til gravide med bækkensmerter eller bækkenløsning. Se www.kairosklinikken.dk for information. Privat er jeg gift med Jacob, mor til Noah på snart 4 år og bor på Østerbro. Jeg er født i 1973. http://www.kairosklinikken.dk
  • Anja Lund Sørensen

Jeg lægger stor vægt på empati, anerkendelse og nærvær i min undervisning, men skaber også plads til humor og lethed. Jeg finder det utroligt givende og inspirerende at møde så mange forskellige mennesker og at få lov at støtte og følge den enkeltes udvikling.

Udover min bacheloruddannelse som psykomotorisk terapeut (afspændingspædagog) er jeg uddannet pædagog (musik og idræt) samt mindfulnessinstruktør hos stresscoach Louise Vælds, Dansk Mindfulness Akademi.

Jeg har desuden deltaget på seminaret "Krop, kommunikation og metode" hos Landsforeningen Spædbarnsdød.

Jeg tager løbende diverse kurser for kontinuerligt at bevare et højt fagligt niveau.

Har du spørgsmål angående mine hold, er du altid velkommen til at kontakte mig.

Efterfødsel og babymotorik

Efterfødselstræning, hvor der er sat tid af til, at børnene inddrages. Din styrke og smidighed opbygges samtidig med at dit barns sansemotorik stimuleres.

Undervisningen tager afsæt i dig, der har født indenfor de seneste 6 måneder og foregår i et roligt tempo, hvor alle kan være med. En del af øvelserne er direkte sammen med børnene, så de bliver stimuleret, mens du træner.

Ryg, mave, bækkenbund og baller styrkes og ømme, spændte muskler strækkes og afspændes. Der er mulighed for at have individuelt fokus på holdning og eventuelle gener efter fødslen. Vi arbejder hele kroppen igennem til musik, laver styrketræning på madrasser og slutter af med afspænding.

De fleste øvelser kan laves både med og uden børn og ind imellem får børnene den fulde opmærksomhed, når vi laver sansemotoriske lege, der styrker barnets udvikling og samspillet mellem mor og barn.

Undervejs i forløbet får du input om børns sansemotoriske udvikling og masser af inspiration til træning og leg derhjemme.

Børnene kan tage en lur, mens du træner og være med i øvelserne, når de er vågne.

Du kan starte fra ca. 5 uger efter, du har født.

22158 - Efterfødsel og babymotorik
fredag den 12.04.19 kl. 10:15 - 11:45

1. sal, Nørrebrogade 14 B, 2200 København N

fredag den 12.04.19