• Dorte Virén Riise
    Psykomotorisk terapeut Gøsselpædagog Motorikvejleder  Lege- og bevægelsesinstruktør I gang med børneyoga-uddannelse Dorte Virèn Riise har mange års erfaring med undervisning i rytmik, børnemotorik samt afspænding og bevægelse for børn og voksne.   Hun har også undervist i fødselsforberedelse og genoptræning af gravide og nybagte mødre og udvikling af individuelle styrkeprogrammer og afspænding.     Dorte er glad for at undervise både voksne og børn, men er især engageret i børn og deres motoriske, følelsesmæssige og kognitive udvikling. Hendes undervisning tager udgangspunkt i deltagernes forskellige udviklingstrin, behov og forventninger og hun går op i aktiv lytning, så alle kursister, børn såvel som voksne, føler sig trygge og godt tilpas.   Dorte udøver dagligt yoga og meditation og dyrker ofte motion i naturen.

Efterfødsel og babymotorik

Efterfødselstræning, hvor der er sat tid af til, at børnene inddrages. Din styrke og smidighed opbygges samtidig med at dit barns sansemotorik stimuleres.

Undervisningen tager afsæt i dig, der har født indenfor de seneste 6 måneder og foregår i et roligt tempo, hvor alle kan være med. En del af øvelserne er direkte sammen med børnene, så de bliver stimuleret, mens du træner.

Ryg, mave, bækkenbund og baller styrkes og ømme, spændte muskler strækkes og afspændes. Der er mulighed for at have individuelt fokus på holdning og eventuelle gener efter fødslen. Vi arbejder hele kroppen igennem til musik, laver styrketræning på madrasser og slutter af med afspænding.

De fleste øvelser kan laves både med og uden børn og ind imellem får børnene den fulde opmærksomhed, når vi laver sansemotoriske lege, der styrker barnets udvikling og samspillet mellem mor og barn.

Undervejs i forløbet får du input om børns sansemotoriske udvikling og masser af inspiration til træning og leg derhjemme.

Børnene kan tage en lur, mens du træner og være med i øvelserne, når de er vågne.

Du kan starte fra ca. 5 uger efter, du har født.

F2127 - Efterfødsel og babymotorik
mandag den 26.08.19 kl. 13:30 - 15:00

Islands Brygge 18, 2300 København S (Kulturhuset Islands Brygge)

mandag den 26.08.19