• Viola Klarskov Jensen

Uddannet afspændingspædagog, har stor erfaring med at undervise og holder sig løbende fagligt opdateret.

Viola er positiv og anerkendende i sin undervisningsstil og meget optaget af at møde såvel børn som voksne der, hvor de er, så alle får det mest optimale udbytte af at deltage.

• Helle Larsen
    Født 1964
    Sygeplejerske (1991)
    Psykomotorisk terapeut/Afspændingspædagog (1996)
    Chok Traume Terapeut ( 2009)
    Kostterapeut(2013)

Specifik svømme og babyrelaterede uddannelser:
    Dansk svømmeunions grunduddannelse
    Kvalificeret halliwick instruktør
    Burdenko uddannet
    (Alle mhp. hvordan krop, vand, tryghed og personlige færdigheder udnyttes mest optimalt og sjovt i det våde element)
    Mind Moves - Moves that mend the mind (hvordan du via krop og sanser stimulerer dit barns hjerne til en så optimal udvikling som muligt)

Hovedbeskæftigelse: Underviser i det våde element via aftenskoler og i privat regi.

Derudover foredrags- og workshopsafholdelse indenfor:
    krop,
    bevægelse,
    ergonomi,
    færdighedstræning
    afspænding/psykomotorik
    (= Kropskørekort)

graviditet, fødsel og efterfødsel
    (teori, praksis, træning og individuel behandling)

Mødregruppekonsultationer/besøg:
    -sansemotorik,
    -bevægelseslære
    -samspil og interaktion
    -motorisk legestue
    -babymassage
    -babysvømning
    -Mind Moves
    -afspænding, stressreducering, træning af mor

Lærer på Skolen for Holistisk Afspænding (1998-2013)

Egen praksis:
    Individuel kropslig behandling
    Supervision
    Chok traume terapi
    Kostvejledning
    Mind Moves
  • Sussi Strøm

Plask og leg 1-2 år

Kom til plask og leg med dit barn og nyd vådt samvær, der støtter dit barns svømmefærdigheder og sansemotoriske udvikling.
Det er en fordel, at barnet er vandtilvænnet, men det er ikke en forudsætning, da udfordringerne tilpasses den enkeltes niveau. Tryghed, tillid og fællesskab er hele tiden i højsædet, imens der leges, udforskes og udfordres.
Du får som mor/far al den støtte og vejledning, du har behov for, når du skal lære at håndtere nye udfordringer for barnet i vandet og du behøver ikke at kunne svømme.

Aldersinddelingen er vejledende
Børn er forskellige og udvikler sig i forskellige tempi, så aldersinddelingen skal kun forstås som vejledende. Hvis dit barn fx er forsigtigt anlagt eller virker utryg ved vand, er det en god idé at tænke lidt nedad i fht. aldersrammen. Hvis barnet derimod er motorisk langt fremme, frisk på nye udfordringer og måske endda allerede vandtilvænnet, er det en god idé at tænke lidt opad i fht. aldersrammen.
Holdene er små, så der er god mulighed for at tage individuelle hensyn undervejs.

PRAKTISK
Med henblik på at minimere risikoen for fækalieudslip er DGI-Byens regler mht. børnenes badetøj således:

Godkendte blebadebukser er obligatoriske for børn op til 3 år eller indtil de er renlige.
Godkendte blebadebukser er Happy Nappy-modellen eller lign. Det er vigtigt, at de er tætsiddende omkring lårene og rundt om maven. Blebadebuks skal bæres sammen med en badeble såsom ’Little Swimmers’. Badebleer, som fx. "Little Swimmers" er ikke godkendt alene.
Ved brug af egne blebadebukser, så skal de overholde reglerne og fremvises og godkendes i billetsalg. Godkendte blebadebukser kan købes i billetsalget.

Dvs. børnene skal altså BÅDE have engangsbadeble OG tætsiddende neoprenbadebuks på.

Der er puslefaciliteter og mikrobølgeovn i både herre- og dameomklædningsrum.

Adgangsbillet til DGI-Byen udleveres ved 1. mødegang så kom gerne i ekstra god tid. Du skal henvende dig i billetsalget og nævne tidspunkt, holdnummer og dit navn, så vil du få kortet udleveret.

Undervisningen foregår i ”Indsøen”, hvor vandet er cirka 32 grader varmt.

23281 - Plask og leg 1-2 år
fredag den 11.01.19 kl. 13:00 - 13:30