• Helen Lyng Hansen
    Helen Lyng Hansen er uddannet sygeplejerske og sundhedsplejerske. Hun har i mange år arbejdet med børn i det danske sundhedsvæsen og er forfatter til en lang række bestsellere om børn og deres trivsel. I 2003 startede hun den uafhængige og meget populære nettjeneste netsundhedsplejerske.dk, som blandt andet rummer en brevkasse og et babyleksikon. http://www.netsundhedsplejerske.dk/

Sådan får du dit barn til at sove

Aftenforedrag

Helen Lyng Hansen, der er kendt fra netsundhedsplejerske.dk og forfatter til bestselleren ”Sådan får du dit barn til at sove”, giver nødhjælp til trætte forældre og viser vejen til at få sovende, trygge børn - og til selv at få lukket øjnene.

Kunsten er at forstå dit lille barns søvnmønster, udviklingstrin og behov for tryghed. Når du forstår det, ved du også, hvorfor det ikke hjælper bare at lukke døren og sige godnat. Helen vil give facts om børns søvn og udvikling, som gør det lettere at forstå og tackle søvnproblemerne og hun vil rådgive om, hvordan man kan håndtere forskellige konkrete problemstillinger.

Foredraget er krydret med videocases fra forskellige småbørnsfamilier og der vil være rig lejlighed til at stille spørgsmål.

Det foregår i KU.BE, der er Frederikbergs nye skønne bevægelses- og kulturhus tæt ved Flintholm Station. Der er en lille café i KU.BE, hvor du kan få lidt at spise og drikke før foredraget.

F7100 - Sådan får du dit barn til at sove
tirsdag den 19.11.19 kl. 18:00 - 20:00

Dirch Passers Allé 4, 2000 Frederiksberg (KU.BE)

tirsdag den 19.11.19