Barselsforedrag
Læge og førstehjælpsinstruktør
  • Henrik Torup
    Læge og førstehjælpsinstruktør
    Henrik Torup er læge, førstehjælpsinstruktør og forfatter til bogen: "Førstehjælp til børn og spædbørn". Henrik har 3 børn og ved siden af sit arbejde som læge på Herlev Hospital er han en populær foredragsholder og førstehjælpsinstruktør.

Førstehjælp til børn og spædbørn

Barselsforedrag

Børn er af natur nysgerrige og de udforsker verden med stort gåpåmod. Som oftest går det godt, men af og til kommer de til skade, og kan have brug for, at der er nogen i nærheden, som kan førstehjælp. Det er rart at være forberedt, så man ved, hvad man skal gøre, hvis barnet pludselig får noget galt i halsen, putter en perle i næsen eller bliver forbrændt.

Henrik Torup, der er læge, førstehjælpsinstruktør og forfatter til bogen: "Førstehjælp til børn og spædbørn", fortæller og demonstrerer, hvad du skal gøre, når uheldet er ude. Han giver også input til, hvordan du kan forebygge, at dit barn kommer tilskade. Der vil blive rig lejlighed til at stille spørgsmål undervejs. Efter foredraget superviserer Henrik gerne, hvis du selv vil prøve nogle af de viste teknikker.

Det foregår i Frederiksbergs nye lækre kultur- og bevægelseshus KU.BE tæt ved Flintholm Station. Stemningen er afslappet og børnevenlig, så der er plads til børn, der skal ammes, pusles, trøstes osv.

I KU.BEs café kan man købe lidt lækkert at hygge med i forbindelse med arrangementet.

F7108 - Førstehjælp til børn og spædbørn
onsdag den 06.11.19 kl. 11:00 - 13:00

PULS, Dirch Passers Allé 4, 2000 Frederiksberg

onsdag den 06.11.19