Kunsten at sætte kærlige grænser - ONLINE FOREDRAG

Foredrag for de 3-8 åriges forældre

Da vi ikke kan mødes i den fysiske verden pga. faren for Coronavirus-smitte bliver dette foredrag holdt som et online webinar. Det er LIVE og med mulighed for at stille spørgsmål ligesom ved et almindeligt foredrag. Du deltager bare hjemme fra sofaen i stedet for.

Kunsten at sætte kærlige grænser

I vores iver efter at være anerkendende og ikke skælde for meget ud er der mange af os for forældre, der lige så stille og roligt kommer til at slippe grænserne.

Når børn ikke kan mærke os som forældre og afkode vores grænser, giver det dog utryghed og ofte sker der det, at de går på “grænsejagt”.

Men hvordan sætter man grænser på en god og kærlig måde? Og kan man overhovedet håndhæve grænser uden at skælde ud?

Ved foredraget går vi i dybden med:

Hvordan man anerkender, når man synes ens barn er “kropumuligt”

Hvordan man både rummer følelser og får sat kærlige grænser undervejs

Hvordan man tager lederskab og undgår at spørge sit barn for meget til råds

Hvordan man undgår at forhandle eller forklare (for) meget

Hvordan man sætter grænser så børnene respekterer dem og lære at holde dem

Der er tale om 2 timers aktivt foredrag med refleksioner og små øvelser undervejs.

Oplægsholder Rikke Winckler er uddannet pædagog, terapeut og coach. Hun kombinerer sin store viden om børn med sin interesse for at gøre dagligdagen nemmere og sjovere med de mindste i huset.

Foredraget er arrangeret i samarbejde med www.forældresparring.dk

BEMÆRK
Når du har tilmeldt dig vil din mail adresse og navn blive videregivet til Rikke Winckler (oplægsholder) og forældresparring.dk der er teknisk arrangør af online-foredraget. Du vil udelukkende modtage mails med information og praktiske oplysninger i forbindelse med det planlagte foredrag, og din mailadresse vil efterfølgende blive slettet.
Foredraget bliver ikke optaget og foregår LIVE på det angivne tidspunkt.

F7123 - Kunsten at sætte kærlige grænser - ONLINE FOREDRAG
torsdag den 25.06.20 kl. 20:30 - 22:00