• Rikke Winckler
    Uddannet pædagog & psykoterapeut Uddannet coach hos The Ford Institute for Transformational Training, USA Konsulent og underviser indenfor daginstitutionsområdet og dagplejen siden 2008 Har primært arbejdet som pædagog indenfor 0-6 års området Mor til Viola født i 2007 http://foraeldresparring.dk/

Kunsten at sætte kærlige grænser

Foredrag for de 3-8 åriges forældre

I vores iver efter at være anerkendende og ikke skælde for meget ud er der mange af os for forældre, der lige så stille og roligt kommer til at slippe grænserne.

Når børn ikke kan mærke os som forældre og afkode vores grænser, giver det dog utryghed og ofte sker der det, at de går på “grænsejagt”.

Men hvordan sætter man grænser på en god og kærlig måde? Og kan man overhovedet håndhæve grænser uden at skælde ud?

Ved foredraget går vi i dybden med:

Hvordan man anerkender, når man synes ens barn er “kropumuligt”

Hvordan man både rummer følelser og får sat kærlige grænser undervejs

Hvordan man tager lederskab og undgår at spørge sit barn for meget til råds

Hvordan man undgår at forhandle eller forklare (for) meget

Hvordan man sætter grænser så børnene respekterer dem og lære at holde dem

Der er tale om 2 timers aktivt foredrag med refleksioner og små øvelser undervejs.

Oplægsholder Rikke Winckler er uddannet pædagog, terapeut og coach. Hun kombinerer sin store viden om børn med sin interesse for at gøre dagligdagen nemmere og sjovere med de mindste i huset.

Foredraget er arrangeret i samarbejde med www.forældresparring.dk

F7103 - Kunsten at sætte kærlige grænser
mandag den 21.10.19 kl. 18:00 - 20:00

Dirch Passers Allé 4, 2000 Frederiksberg (KU.BE)