Underviser Musikpædagog
  • Pia Jønsson
    Underviser Musikpædagog

Pia er vild med rytmik, musik og formidling.

Hun er uddannet pædagog og har derudover bl.a. suppleret med Lotte Kærsås 1-årig efteruddannelse "Leg, musik og bevægelse" på Rytmisk Musikkonservatorium.

Pia har næsten 30 års erfaring som pædagog, rytmikunderviser, pædagogisk leder og familiekonsulent.

Hun bobler af gejst for at lege og lave rytmik med børn og deres voksne.

Rytmik, leg og bevægelse 1-2½ år

Kom og leg, syng, dans og bevæg dig sammen med dit barn. Det er sjovt, hyggeligt og kræver ingen forudsætninger, så alle kan deltage.
Vi leger med rasleæg, flotte tørklæder, faldskærm, bolde, tæpper og meget andet godt. Rytme er et bærende element, da det understøtter børnenes bevægelser samt deres naturlige musikalitet og bevægelsesglæde.
Undervisningen tager afsæt i de tre primære sanser (vestibulær-/labyrintsansen, følesansen og muskel-led-sansen), da en god sansemotorik er fundamentet for dit barns udvikling og har stor betydning for trivsel og læring.
Alt imens vi leger, synger og har det sjovt sammen styrkes nærvær, kommunikation, motorik, musikalitet og kropsbevidsthed.
Der introduceres løbende nye sange og aktiviteter, men rytmik bygger også i høj grad på gentagelser og genkendelighed fra gang til gang, da det giver en overskuelig og tryg ramme for børnenes motoriske og musikalske udfoldelser. Undervejs får I masser af inspiration til skønne bevægelseslege, I også kan have glæde af derhjemme.

Det hele foregår i en hyggelig og afslappet stemning, hvor børn og voksne leger og har det sjovt sammen, så det er en god idé med tøj, som det er rart at bevæge sig i for både store og små.
24503 - Rytmik, leg og bevægelse 1-2½ år
mandag den 21.01.19 kl. 16:00 - 16:45

Kulturhuset Islands Brygge, Lysthuset, Islands Brygge 18, 2300 København S

mandag den 21.01.19