• Dorte Virén Riise

Motorikvejleder

Lege- og bevægelsesinstruktør

I gang med børneyoga-uddannelse

Dorte Virèn Riise har mange års erfaring med undervisning i rytmik, børnemotorik samt afspænding og bevægelse for børn og voksne.

Hun har også undervist i fødselsforberedelse og genoptræning af gravide og nybagte mødre og udvikling af individuelle styrkeprogrammer og afspænding.

Dorte er glad for at undervise både voksne og børn, men er især engageret i børn og deres motoriske, følelsesmæssige og kognitive udvikling. Hendes undervisning tager udgangspunkt i deltagernes forskellige udviklingstrin, behov og forventninger og hun går op i aktiv lytning, så alle kursister, børn såvel som voksne, føler sig trygge og godt tilpas.

Dorte udøver dagligt yoga og meditation og dyrker ofte motion i naturen.

• Frieda Heuser

Rytmikbandit: Kursus i Rytmik med vuggestuebørn og små børnehavebørn.

Musikpædagog : Uddannet i Musikvidenskab fra Københavns Universitet(BA)

Musiker/sanger/sangskriver

Musikpædagog og Musiker – Den Kloge Ugle

I gang med Gøsselskolen – Musik og bevægelse med børn.

Frieda er musikpædagog og leverer musikalsk glæde. Hun har fokus på at skabe leg med læring og tager børn og voksne med på en rejse gennem musik, sang, leg og bevægelse. Frieda har især fokus på musikken og spiller guitar, tromme og mundharpe .

Det skal være sjovt og hyggeligt at deltage for både store og små og gennem aktiviteterne styrkes børnene både motorisk, sprogligt, musikalsk og socialt.

Mottoet er ’Lær med lyst’ :)

Babyrytmik 3-6 mdr.

Kom og leg, syng, dans og bevæg dig sammen med dit barn.

Det er sjovt, hyggeligt og kræver ingen forudsætninger, så alle kan deltage.
Vi leger med rasleæg, flotte tørklæder, faldskærm, bolde, tæpper og meget andet godt.

Rytme er et bærende element, da det understøtter børnenes bevægelser samt deres naturlige musikalitet og bevægelsesglæde.
Undervisningen tager afsæt i de tre primære sanser (vestibulær-/labyrintsansen, følesansen og muskel-led-sansen), da en god sansemotorik er fundamentet for dit barns udvikling og har stor betydning for trivsel og læring.
Alt imens vi leger, synger og har det sjovt sammen styrkes nærvær, kommunikation, motorik, musikalitet og kropsbevidsthed.
Der introduceres løbende nye sange og aktiviteter, men rytmik bygger også i høj grad på gentagelser og genkendelighed fra gang til gang, da det giver en overskuelig og tryg ramme for børnenes motoriske og musikalske udfoldelser.

Undervejs får I masser af inspiration til skønne bevægelseslege, I også kan have glæde af derhjemme.

Det hele foregår i en hyggelig og afslappet stemning, hvor børn og voksne leger og har det sjovt sammen, så det er en god idé med tøj, som det er rart at bevæge sig i for både store og små.

24117 - Babyrytmik 3-6 mdr.
mandag den 07.01.19 kl. 13:00 - 13:45

DGI-byen, ND-Salen, Kælderen, Tietgensgade 65, 1704 København V

mandag den 07.01.19
mandag den 14.01.19