• Viola Klarskov Jensen
    Uddannet afspændingspædagog, har stor erfaring med at undervise og holder sig løbende fagligt opdateret.  Viola er positiv og anerkendende i sin undervisningsstil og meget optaget af at møde såvel børn som voksne der, hvor de er, så alle får det mest optimale udbytte af at deltage.
  • Marianne Pedersen

Født 1974

Jeg er en positiv og udadvendt afspændingspædagog/massør, der har erfaring med at skabe stemninger,oplevelser og formidle min viden. At se det enkelte individ,at kunne bidrage til at få en større kropsbevidsthed og dermed livskvalitet er noget jeg brænder for og jeg ser mig selv som en lyttende,omsorgsfuld og imødekommende person.

Curriculum vitae:
    2003-2007 Afspændingspædagog/Psykomotorisk pædagog fra skolen for holistisk afspænding
    2001-2003 Komplemtær terapeut
    2001-2002 Privat uddannet aromaterapi massør
    1990-2001 Restaurerings maler og arb som dette.
    2007- Diverse afspændnings orienterede kurser

Arbejder indenfor faget med undervisning for Familieskolen og IOF
    Tilknyttet boværested for voksne med autisme som vikar
    Arbejder som massør i Ezanza og selvstændigt hjemme.

Marianne kan kontaktes på [email protected]

Babysvømning 5-7 mdr.

Kom til babysvømning få inspiration til vådt samvær og leg, der støtter dit barns sansemotoriske udvikling.
Vand stimulerer børns sanser og motorik, og babysvømning er en rigtig god måde at blive fortrolig med vandet på. Vi har fokus på tillidsskabende samvær i det våde element med træning af sikkerhed, balance, position og understøttelse i vand. Trygheden højnes undervejs både for barn og voksen, imens der leges, udforskes og udfordres. Vi starter roligt op og når efterhånden til at plaske, hoppe, flyde og dykke. Vi leger og træner i børnenes tempo, så alle kan opleve glæden, styrken og velværet ved at bevæge sig i vand. Forskellige sange indgår naturligt i undervisningen.

Du får som mor/far al den støtte og vejledning, du har behov for, når du skal lære at håndtere barnet i vandet, og du behøver ikke at kunne svømme.

PRAKTISK
Med henblik på at minimere risikoen for fækalieudslip er DGI-Byens regler mht. børnenes badetøj således:
Godkendte blebadebukser er obligatoriske for børn op til 3 år eller indtil de er renlige.
Godkendte blebadebukser er Happy Nappy-modellen eller lign. Det er vigtigt, at de er tætsiddende omkring lårene og rundt om maven.
Blebadebuks skal bæres sammen med en badeble såsom ’Little Swimmers’.
Badebleer, som fx. "Little Swimmers" er ikke godkendt alene.
Ved brug af egne blebadebukser, så skal de overholde reglerne og fremvises og godkendes i billetsalg.
Godkendte blebadebukser kan købes i billetsalget.

Der er puslefaciliteter og mikrobølgeovn i både herre- og dameomklædningsrum.

Adgangsbillet til DGI-Byen udleveres ved 1. mødegang så kom gerne i ekstra god tid. Du skal henvende dig i billetsalget og nævne tidspunkt, holdnummer og dit navn, så vil du få kortet udleveret.
Undervisningen foregår i ”Indsøen”, hvor vandet er cirka 32 grader varmt.

ALDERSINDDELINGEN ER VEJLEDENDE
Børn er forskellige og udvikler sig i forskellige tempi, så aldersinddelingen skal kun forstås som vejledende. Hvis dit barn fx er forsigtigt anlagt eller virker utryg ved vand, er det en god idé at tænke lidt nedad i fht. aldersrammen. Hvis barnet derimod er motorisk langt fremme, frisk på nye udfordringer og måske endda allerede vandtilvænnet, kan det være en god idé at tænke lidt opad i fht. aldersrammen.
Holdene er små, så der er god mulighed for at tage individuelle hensyn undervejs.

BEMÆRK
Tilmeldingen gælder en voksen med et barn og det er kun den voksne, der skal tilmeldes.

F3248 - Babysvømning 5-7 mdr.
tirsdag den 12.11.19 kl. 13:00 - 13:30

Tietgensgade 65, 1704 København V (DGI-byen)

tirsdag den 12.11.19
Er blevet afholdt