• Charlotte Seeger
    De første mange år er vores babyer og børn på en særligt krævende rejse. De skal nemlig lære at spise!Dette er en særdeles kompliceret opgave - og derfor kræver det, at vi kærligt hjælper vores børn på vej. Det gør vi bl.a. ve dat give dem de rigtige spise-redskaber, så de har de bedste forudsætninger for at bliver nysgerrige på maden og lære at få et natuligt og sundt forhold til mad”.Charlotte Seeger er specialist i babyer og børns spisevaner. Hun har arbejdet med og forsket i børns spisevaner og sundhed i mere end 14 år. Udover at være PBA i Ernæring og Sundhed er hun trænet i metoden Senquetial Oral Sensory (S.O.S.) Approach to Feeding Therapy (lev 1), som er en helt unik metode, hvor der specifikt arbejdes med børn, sanser og mad.Charlotte er desuden stifter af babybite.dk og charlotteseeger.dk, foredragsholder og er ligeledes forfatter til bogen: “Magiske Måltider”. Herudover bliver hun flittigt brugt som ekspert i medierne, hvor hun bl.a. medvirker i Go’ Morgen Danmark samt i adskillige aviser og magasiner. https://babybite.dk/

Baby, mad og sanser

Barselsforedrag

Det er en kompliceret opgave at lære at spise. Det tænker vi voksne bare ikke så meget over, for vi kan spise helt uden at tænke over det.

 

Der er mange forskellige fysiologiske og psykologiske processer i gang samtidig, når man spiser og vores børn bruger deres to første leveår på at få spisefærdighederne på plads.

 

Herefter fortsætter læringen med at bl.a. at få et sundt og naturligt forhold til mad, som især sker via de måltider, vi spiser sammen i familien.

 

Det er vigtigt at komme godt fra start med maden til de små, for det kan forebygge mange af de problemer, man ellers risikerer at løbe ind i senere fx med kræsenhed, magtkampe ved spisebordet osv.

 

Ved dette barselsforedrag med ernæringsekspert Charlotte Seeger fra Babybite.dk lærer du, hvordan du bedst støtter og guider dit barn til at få den bedste start på skemaden og lægger grunden til hyggelige måltider sammen med familien.

 

Det foregår i Frederiksbergs nye lækre kultur- og bevægelseshus KU.BE tæt ved Flintholm station. Stemningen er afslappet og børnevenlig, så der er plads til børn, der skal ammes, pusles, trøstes osv.

I KU.BEs café kan man købe lidt lækkert at hygge med i forbindelse med arrangementet.

 

Nummer
F7111 - Baby, mad og sanser
Første mødegang
onsdag den 04.12.19 kl. 11:00 - 13:00
Undervisere
Adresse

Dirch Passers Allé 4, 2000 Frederiksberg (KU.BE)

Se på kort

Mødegange
1
Pris
Almen
DKK 150,00
onsdag den 04.12.19

Kl. 11:00 - 13:00

Med Charlotte Seeger

Dirch Passers Allé 4, 2000 (KU.BE)

Se på kort

Du har 2 hold i kurven

Kurven er tom