BØRN OG FORÆLDRE - Inspiration til familielivet

Babyzoneterapi og massage

...

Barselsworkshop

På denne workshop får du konkrete redskaber, der gavner dit barns helbred og velvære.

Du lærer bl.a. zoner, akupressurpunkter og massageteknikker, der kan bidrage til at forbedre babys søvn, styrke immunforsvaret, hjælpe på fordøjelsen og måske lindre mavekneb, hoste, feber, snotnæser og ondt i ørerne samt løsne spændte muskler.

Udover de rent helbredsmæssige gevinster er babyzoneterapi og massage en hyggelig aktivitet fyldt med dejligt nærvær, der styrker båndet mellem forælder og barn og øger kropsbevidstheden samt tryghedsfølelsen.

På workshoppen får du udleveret et lille guide med de vigtigste informationer, så du bedre kan huske det hele, når I kommer hjem.

Medbring et stort håndklæde og olie efter eget valg

• Nummer 85122 - Babyzoneterapi og massage
  • Start 30.11.17 kl. 13:30-15:00
  • Underviser(e) Camilla Gaardbo Christensen
  • Adresse FAMILIESKOLEN, Nørrebrogade 14 B, 2200 (kort)
    Store sal, stueetagen
  • Lektioner 2,00
  • Priser
    Almen   DKK 245,00
    Ledig-KBH   DKK 233,00
    Ledig-FRB   DKK 231,00
    Studerende-KBH   DKK 233,00
    Studerende-FRB   DKK 231,00
Dato Tid Sted Underviser(e) Kort
30.11.2017 13:30-15:00 FAMILIESKOLEN Camilla Gaardbo Christensen Kort

Camilla Gaardbo Christensen

Jeg er sygeplejerske på snart 10. år.

Jeg har været 9 år på Rigshospitalets børnekræftafdeling og er nu på Hvidovre sygehus.

Ved siden af jobbet som sygeplejerske har jeg min store passion ”SMÅ LIV”, der er en virksomhed, hvor det handler om at lære nybagte forældre førstehjælp til de små.

Derudover er jeg mor til to dejlige børn. Oliver på snart 5 år og Sofia på 1 ½ år.