BØRN OG FORÆLDRE - Inspiration til familielivet

Babymassage 2-5 mdr

...

Babymassage støtter kontakten til din baby og fremmer jeres indbyrdes forståelse. Det virker beroligende, skaber en følelse af sikkerhed og tillid og har en positiv indvirkning på spædbørn der fx har oplevet en vanskelig fødsel.

Vigtigst af alt styrker det båndet mellem forældre og barn og kan derfor være et fantastisk middel til at overvinde de følelser, der er forbundet med det at blive forældre.

Regelmæssig massage kan blandt andet lindre kolik, forløse spændinger, stimulere fordøjelsen og immunforsvaret og give dit barn et bedre søvnmønster.

KURSET:

Kurset i Babymassage giver dig konkrete redskaber og hjælper dig til at få massage til at blive en naturlig del af jeres hverdag, også når dit barn blive ældre. Via massagen kan I finde en tryghed og samhørighed.

På kurset får du et udførligt kompendium med billedillustrationer af massageteknikkerne.

HVEM KAN DELTAGE:

Alle kan deltage - både mødre og fædre.

Den eneste og vigtigste forudsætning er, at du gerne vil lære at massere din baby.

DET PRAKTISKE:

Hvis dit barn sover eller har brug for mad, når I ankommer, så fortvivl ikke. Vi starter samlet og alt efter hvad dit barn har brug for, så kan du gå til og fra, men stadig være med os andre i lokalet og dermed går du ikke glip af undervisningen. Jeg afslutter altid undervisningen med repetition og plads til spørgsmål, så det du ikke lige fik fat i evt. midt i et bleskift, kan der samles op på til sidst.

Nogle gange går vi lidt over tid og andre gange slutter vi lidt tidligere. Det er ikke altid til at beregne tiden præcist med små babyer. Nogle gange er der fuldstændig ro og så kommer vi det hele igennem på ingen tid, mens der andre gange er mere uro og så kræver det lidt mere tid.

Medbring olie efter eget valg og et stort håndklæde.

• Nummer 83304 - Babymassage 2-5 mdr
  • Start 13.12.17 kl. 10:00-11:30
  • Underviser(e) Runa Cille Chanet Andersen
  • Adresse FAMILIESKOLEN, Nørrebrogade 14 B, 2200 (kort)
    Store sal, stueetagen
  • Lektioner 2,50
  • Priser
    Almen   DKK 245,00
    Ledig-KBH   DKK 233,00
    Ledig-FRB   DKK 231,00
    Studerende-KBH   DKK 233,00
    Studerende-FRB   DKK 231,00
Dato Tid Sted Underviser(e) Kort
13.12.2017 10:00-11:30 FAMILIESKOLEN Runa Cille Chanet Andersen Kort

Runa Cille Chanet Andersen

lovebyshakti@gmail.com

Født 1971, jeg har arbejdet som behandler de siden 2002 og videreuddanner mig stadig, da min nysgerrighed og interesse for krop, sind og ånd vokser jo mere jeg arbejder med det.

Min Baggrund:

• Afspændingspædagog 2002