BØRN OG FORÆLDRE - Inspiration til familielivet

Er startet

• @navn

Babyrytmik for tvillinger 6-11 mdr.
    mandag 14:20
    Jane Mølleskov Mikkelsen
    København N, FAMILIESKOLEN

Der er ingen tvivl om, at det kan være en udfordring at komme ud af døren og deltage i en aktivitet med ét barn, men forestil dig så hvor svært det må være at komme afsted med to børn. Og det er præcis det hensyn vi tager med vores babyrytmik for tvillinger. Her er er undervisningen i babyrytmik tilrettelagt således, at der bliver taget hensyn til, at du er alene afsted med to små babyer. Babyrytmik er rigtigt godt da babyrytmikken stimulerer motorikken, sanserne og styrker babyens kropsbevidsthed og musikalitet. Få en stjernestund med dit barn til leg og rytmik. Her tumler vi på barnets betingelser og styrker på den måde barnets sanser og motorik. Vi leger sanglege, boltrer os på madrasser, laver kolbøtter, leger med bolde, tørklæder, rasleæg, faldskærm og meget andet. Alt sammen aktiviteter som styrker dit barns sanser og motorik. Der er ingen tvivl om, at det er sundt at tumle med sit barn, men bliver vi lidt bange for om vi er for voldsomme og det holder os så tilbage fra at tumle med barnet. Men det er bare super vigtigt at tumle med sit barn, da det udover at styrke barnets sanser og motorik også giver barnet en bedre følelse af sin krop og kroppens muligheder og begrænsninger.

Klik på det enkelte kursus/foredrag for mere information og tilmelding.

Familieskolensforedrag er koncentreret nyttig viden til småbørnsfamilien.

Familieskolen på Facebook

Få besked om nye barselscaféer og foredrag, info om graviditet, børn og familieliv samt diverse hyggelige indslag i din nyhedsstrøm.

Gavekort

Et gavekorter den oplagtegave til den nye familie.
Du vælger beløb og modtageren vælger frit mellem alle Familieskolens kurser og aktiviteter.

English speaking classes

Antenatal and Postnatal Classes, Music and movement for babies and toddlers, Zumba, Yoga, Pilates

Betalingsmåder

Det er ikke længere muligt at bestille girokort ved tilmelding på hjemmesiden.
Vælger du betaling via Netbank, får du den kodelinje der står i bunden af girokortet tilsendt på en mail.

Ønsker du girokort til betaling på posthus eller i postbutik skal du tilmelde dig telefonisk. Der vil være et gebyr på kr. 40,00 for fremsendelse af girokort.