BØRN OG FORÆLDRE - Inspiration til familielivet

Plask og leg 2-3 år
    tirsdag 19:00
    Valby, Valby Vandkulturhus

Ved Familieskolen har vi mange hold med børnesvømning 1-3 år. Med børnesvømning bliver dit barn stille og roligt vænnet til vandet. Da der er stor forskel på børn er det vigtigt, at I tager hensyn til barnets niveau. Hvis barnet er utryg ved vand er det en god idé at melde barnet til børnesvømning på et mindre aldersniveau. Vand er et fantastisk element og allerede fra børn er helt små har de stor glæde af at boltre sig og lege i vandet. Vi leger og har det sjovt i vandet. Børnesvømning er med til at give barnet tryghed ved vandet, samt kropsbevidsthed. Børnesvømning 1-3 styrker også barnets muskler og balance og bonussen er, at det giver dig og dit barn en helt specielt form for nærvær. Alle børnesvømnings hold ved Familieskolen er små, så der er plads til det individuelle barn. Vi svømmer altid i varmt vand der er omkring 34 grader, så børnene ikke kommer til at fryse. Børnesvømning foregår sammen med en voksen som barnet er tryg ved. Det kan være far, mor, bedsteforældre eller andre voksne barnet er tæt med. Hvis du har spørgsmål til, hvilket hold, du skal melde dit barn til, så er du altid velkommen til at ringe til vores dygtige underviser.

Klik på det enkelte kursus/foredrag for mere information og tilmelding.

Familieskolensforedrag er koncentreret nyttig viden til småbørnsfamilien.

Familieskolen på Facebook

Få besked om nye barselscaféer og foredrag, info om graviditet, børn og familieliv samt diverse hyggelige indslag i din nyhedsstrøm.

Gavekort

Et gavekorter den oplagtegave til den nye familie.
Du vælger beløb og modtageren vælger frit mellem alle Familieskolens kurser og aktiviteter.

English speaking classes

Antenatal and Postnatal Classes, Music and movement for babies and toddlers, Zumba, Yoga, Pilates

Betalingsmåder

Det er ikke længere muligt at bestille girokort ved tilmelding på hjemmesiden.
Vælger du betaling via Netbank, får du den kodelinje der står i bunden af girokortet tilsendt på en mail.

Ønsker du girokort til betaling på posthus eller i postbutik skal du tilmelde dig telefonisk. Der vil være et gebyr på kr. 40,00 for fremsendelse af girokort.