BØRN OG FORÆLDRE - Inspiration til familielivet

onsdag 17:30
    Anne Hussmann
    Vanløse, Hyltebjerggård

Har du et barn der er 4- 6 år, så har vi mange børneaktiviteter for de 4 -6 årige. Der er noget for enhver smag og ethvert niveau. Alle hold er planlagt efter barnets specifikke udviklingsniveau, så alle kan være med. Du kan fx vælge at gå til familieyoga hvor I får en speciel stund sammen, hvor der er fokus på samhørighed, at lege og bare være sammen i yogaens rum. Familieyoga er rettet mod børnene, hvor vi leger de forskellige asanas ind i en historie. Vi har også kurser i førstehjælp eller foredrag om, hvordan du undgår at skælde så meget ud. Til dette foredrag får du konkrete redskaber til at håndtere almindelige hverdagssituationer og redskaber til at ændre dine egne uhensigtsmæssige mønstre samt viden om børns udviklingsstadier. Hvis du gerne vil lege mere med dit barn, så kunnet et af vores musik, leg og bevægelses-hold måske være noget for dig. Her styrker vi barnets sansemotoriske udvikling samt musikalitet og sprog. Dette hold stimulerer barnets rytme- og periodefornemmelse, tempo, balance og kropsbevidsthed. Vi har selvfølgelig også en masse rytmikhold for børn og deres forældre, hvor vi bare har det sjovt, mens vi stimulerer vores sanser med leg og musik.

Klik på det enkelte kursus/foredrag for mere information og tilmelding.

Familieskolensforedrag er koncentreret nyttig viden til småbørnsfamilien.

Familieskolen på Facebook

Få besked om nye barselscaféer og foredrag, info om graviditet, børn og familielivsamtdiverse hyggelige indslagi din nyhedsstrøm.

Gavekort

Et gavekorter den oplagtegave til den nye familie.
Du vælger beløb og modtageren vælger frit mellem alle Familieskolens kurser og aktiviteter.

English speaking classes

Antenatal and Postnatal Classes, Music and movement for babies and toddlers, Zumba, Yoga, Pilates

Betalingsmåder

Det er ikke længere muligt at bestille girokort ved tilmelding på hjemmesiden.
Vælger du betaling via Netbank, får du den kodelinje der står i bunden af girokortet tilsendt på en mail.

Ønsker du girokort til betaling på posthus eller i postbutik skal du tilmelde dig telefonisk. Der vil være et gebyr på kr. 40,00 for fremsendelse af girokort.