BØRN OG FORÆLDRE - Inspiration til familielivet

Rytmik ca. 6 mdr. – 6 år FAMILIEHOLD

...

Kom og vær med – vi synger, danser, bevæger os og har det sjovt sammen.
På dette hold kan man have 1, 2 eller flere børn med. Dvs. at det er en oplagt fælles aktivitet for søskende sammen med mor, far eller fx en bedsteforælder, men man må også meget gerne deltage bare med et enkelt barn.
Her er aktiviteter både for de små og de store. For søskende er det rigtig rart at være sammen om noget. Vi synger, hopper og danser, løber og fjoller. Alt sammen på børnenes egne betingelser. Med flere børn end voksne er der større selvstændighed og rigtig meget gang i den. Der er god plads til vilde sanglege og store armbevægelser, men vi prioriterer også stille stunder, hvor alle – voksne som børn – hviler benene og nyder samværet på kryds og tværs af alder.
Alle kan deltage. Det vigtigste er lysten til at lege! Vi eksperimenterer med lyde og bruger hele kroppen.
Målet med rytmikken er, at børn og voksne får en god oplevelse sammen, hvor sansemotorik, musikalitet, sprog og opmærksomhed bliver styrket hos både store og små. Og så selvfølgelig at alle bliver inspirerede til at gå hjem og lege videre.

BEMÆRK VEDR. TILMELDING
Det er kun den voksne, der skal tilmeldes. Når du kommer til betaling, skal du vælge mellem 1 voksen der deltager med 1 barn eller 1 voksen der deltager med flere børn.

• Nummer 84238 - Rytmik ca. 6 mdr. – 6 år FAMILIEHOLD
  • Start 17.04.18 kl. 11:30-12:15
  • Underviser(e) Julie Bjerrum Fischer
  • Adresse FAMILIESKOLEN, Nørrebrogade 14 B, 2200 (kort)
    Store sal, stueetagen
  • Lektioner 6,00
  • Priser
    1 voksen og 1 barn   DKK 582,00
    1 voksen flere børn   DKK 873,00
Dato Tid Sted Underviser(e) Kort
17.04.2018 11:30-12:15 FAMILIESKOLEN Julie Bjerrum Fischer Kort
24.04.2018 11:30-12:15 FAMILIESKOLEN Julie Bjerrum Fischer Kort
01.05.2018 11:30-12:15 FAMILIESKOLEN Julie Bjerrum Fischer Kort
08.05.2018 11:30-12:15 FAMILIESKOLEN Julie Bjerrum Fischer Kort
15.05.2018 11:30-12:15 FAMILIESKOLEN Julie Bjerrum Fischer Kort
22.05.2018 11:30-12:15 FAMILIESKOLEN Julie Bjerrum Fischer Kort

Julie Bjerrum Fischer
Omdrejningspunktet for min undervisning er, at vi skal have det sjovt og dejligt sammen! Det handler om glæden ved at bruge kroppen og fantasien i et legende, musikalsk samvær.

Jeg bruger masser af sang, rytmer og musik som ramme for legene og sammensætter undervisningen, så der er plads til både det vilde og det stille, til det planlagte og det der opstår undervejs, til fællesskabet og det enkelte barn.

Jeg arbejder med lege og aktiviteter, der styrker barnets motorik og musikalitet, og læner mig pædagogisk op ad bl.a. Astrid Gøssel og Lotte Kærså.

Baggrund:
Gøsselskolen - tre-årig efteruddannelse i musik og bevægelse med børn fra 0-10 år
Motorikvejleder fra Vends Motorik- og Naturskole v. Anne Brodersen
Pædagog fra musiklinjen på Skovtofte Socialpædagogiske Seminarium
Fem år som vuggestuepædagog i en integreret institution med særligt fokus på musik og bevægelse
Underviser på børn- og forældrehold
Mor siden februar 2014