BØRN OG FORÆLDRE - Inspiration til familielivet

Babyzoneterapi og massage 0-7 mdr.

...

Barselsworkshop

På denne workshop får du konkrete redskaber, der gavner dit barns helbred og velvære.

Du lærer bl.a. zoner, akupressurpunkter og massageteknikker, der kan bidrage til at forbedre babys søvn, styrke immunforsvaret, hjælpe på fordøjelsen og måske lindre mavekneb, hoste, feber, snotnæser og ondt i ørerne samt løsne spændte muskler.

Udover de rent helbredsmæssige gevinster er babyzoneterapi og massage en hyggelig aktivitet fyldt med dejligt nærvær, der styrker båndet mellem forælder og barn og øger kropsbevidstheden samt tryghedsfølelsen.

På workshoppen får du udleveret et lille guide med de vigtigste informationer, så du bedre kan huske det hele, når I kommer hjem.

Medbring et stort håndklæde og olie efter eget valg

Workshoppen egner sig bedst for børn mellem 0-7 mdr

• Nummer 85160 - Babyzoneterapi og massage 0-7 mdr.
  • Start 04.05.18 kl. 13:00-14:30
  • Underviser(e) Camilla Gaardbo Christensen
  • Adresse Farum Kulturhus, Stavnsholtvej 3, 3520 (kort)
    LOF lokale, 24,2
  • Lektioner 2,00
  • Priser
    Almen   DKK 245,00
Dato Tid Sted Underviser(e) Kort
04.05.2018 13:00-14:30 Farum Kulturhus Camilla Gaardbo Christensen Kort

Camilla Gaardbo Christensen

Jeg er sygeplejerske på snart 10. år.

Jeg har været 9 år på Rigshospitalets børnekræftafdeling og er nu på Hvidovre sygehus.

Ved siden af jobbet som sygeplejerske har jeg min store passion ”SMÅ LIV”, der er en virksomhed, hvor det handler om at lære nybagte forældre førstehjælp til de små.

Derudover er jeg mor til to dejlige børn. Oliver på snart 5 år og Sofia på 1 ½ år.