BØRN OG FORÆLDRE - Inspiration til familielivet

Førstehjælp til babyer og børn

...

Barselsworkshop

Næst efter den store glæde over at have fået et barn, kommer frygten for at miste det igen.

Hvis det værst tænkelige skulle ske og dit barns liv var i dine hænder, kan du så yde den førstehjælp, der skal til?

Sygeplejerske Camilla Gaardbo, der er indehaver af Små Liv, klæder dig på til at kunne handle, hvis uheldet pludselig er ude.

Der er tale om en workshop, hvor du i løbet af et par intensive timer får viden om den mest basale førstehjælp, så du føler dig godt klædt på til at håndtere både mindre skader og mere alvorlige uheld.

Ved workshoppen gennemgås bl.a.

– Forbrændinger
– Forgiftninger/ætsninger
– Feberkramper
– Spærrede luftveje
– Hjertestop

Workshoppen er målrettet forældre på barsel og undervejs er der naturligvis plads til amning, trøst, bleskift osv.

Gravide samt bedsteforældre og andre interesserede er naturligvis også velkomne.

For at få bedst muligt udbytte er der et begrænset deltagerantal og forhåndstilmelding er nødvendig.

• Nummer 85153 - Førstehjælp til babyer og børn
  • Start 02.05.18 kl. 09:30-12:00
  • Underviser(e) Camilla Gaardbo Christensen
  • Adresse FAMILIESKOLEN, Nørrebrogade 14 B, 2200 (kort)
    Store sal, stueetagen
  • Lektioner 3,33
  • Priser
    Almen   DKK 350,00
    Ledig-KBH   DKK 333,00
    Ledig-FRB   DKK 330,00
    Studerende-KBH   DKK 333,00
    Studerende-FRB   DKK 330,00
Dato Tid Sted Underviser(e) Kort
02.05.2018 09:30-12:00 FAMILIESKOLEN Camilla Gaardbo Christensen Kort

Camilla Gaardbo Christensen

Jeg er sygeplejerske på snart 10. år.

Jeg har været 9 år på Rigshospitalets børnekræftafdeling og er nu på Hvidovre sygehus.

Ved siden af jobbet som sygeplejerske har jeg min store passion ”SMÅ LIV”, der er en virksomhed, hvor det handler om at lære nybagte forældre førstehjælp til de små.

Derudover er jeg mor til to dejlige børn. Oliver på snart 5 år og Sofia på 1 ½ år.