BØRN OG FORÆLDRE - Inspiration til familielivet

Familieyoga med 6 - 10 årige og deres forældre - hver anden lørdag i LIGE UGER

Familieyoga med 6-10 årige og deres forældre - hver anden lørdag ULIGE UGER
    København N, FAMILIESKOLEN

Selv ganske små børn får stor glæde af yogaens magi. Med familieyoga får I en speciel stund sammen, hvor der er fokus på samhørighed, at lege og bare være sammen i yogaens rum. Familieyoga er rettet mod børnene, hvor vi leger de forskellige asanas ind i en historie. Men med yoga for familien er der stadigvæk rig mulighed for at blive strukket igennem som voksen. I familieyogaen indgår elementer af musik, rytmik og kreativ læring, og der er plads til alle uanset forudsætninger. Det vigtigste er, at I som familie ønsker at være sammen og være i et rum uden eksterne forstyrrelser. I vil opleve, at når I går fra familieyoga, vil der være nærhed og en anden opmærksomhed i de ting I gør sammen som familie. Forhåbentlig vil I have et ønske og en lyst til at lave nogle af øvelserne derhjemme på stuegulvet. Familieyoga er leg, så man kan ikke gøre noget forkert, når man laver yogaøvelserne derhjemme. Vi dyrker blandt andet familieyoga, hver anden lørdag i både lige og ulige uger, så det er muligt at flekse om man er hos mor eller far. Vi har hold for børn og deres forældre i alle aldre og øvelserne er selvfølgelig planlagt til barnets udvikling. Vores undervisere er uddannede i børneyoga og har mange års undervisningserfaring.

Klik på det enkelte kursus/foredrag for mere information og tilmelding.

Familieskolensforedrag er koncentreret nyttig viden til småbørnsfamilien.

Familieskolen på Facebook

Få besked om nye barselscaféer og foredrag, info om graviditet, børn og familielivsamtdiverse hyggelige indslagi din nyhedsstrøm.

Gavekort

Et gavekorter den oplagtegave til den nye familie.
Du vælger beløb og modtageren vælger frit mellem alle Familieskolens kurser og aktiviteter.

English speaking classes

Antenatal and Postnatal Classes, Music and movement for babies and toddlers, Zumba, Yoga, Pilates

Betalingsmåder

Det er ikke længere muligt at bestille girokort ved tilmelding på hjemmesiden.
Vælger du betaling via Netbank, får du den kodelinje der står i bunden af girokortet tilsendt på en mail.

Ønsker du girokort til betaling på posthus eller i postbutik skal du tilmelde dig telefonisk. Der vil være et gebyr på kr. 40,00 for fremsendelse af girokort.